Horoscop erotic. Cum face sex fiecare zodie? Cine plictisește în așternuturi și cine acaparează ”scena”?

horoscop-erotic.jpg

Sexualitatea se definește și după semnul zodiacal
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Îţi prezentăm un altfel de horoscop, numai bun pentru a-ţi arăta felul unic în care performează fiecare zodie în pat! Ce-i place, cum îi place şi ce oferă...

Berbec

Ca o adevărată zodie dominantă, ştii exact ce-ţi doreşti şi cum îţi doreşti... în pat. Ai totul bine fixat în minte. Eşti plin de energie, impulsiv şi nesătul, când vine vorba despre sex. "Cu cât mai mult, cu atât mai bine" este motto-ul tău. Fie că faci dragoste sau sex fără sentimente, îţi place să controlezi totul. 

Taur

Tandru, pasional şi mai liniştit decât restul zodiilor, tu nu te grăbeşti în dormitor. Îţi place să fii îndrăgostit şi poţi termina fără să depui mare efort pentru asta. Îţi surprinzi câteodată iubitul în pat, dar, în general, eşti puţin previzibil. Asta nu înseamnă că nu-ţi faci... treaba ca lumea. 

Gemeni

Eşti sălbatic, distractiv, creativ şi nu faci sex de două ori, în acelaşi mod. Îţi place să te joci în timpul partidei de sex şi-ţi place să găseşti modalităţi noi de a-ţi satisface partenerul. Nimic nu este exagerat pentru tine. Cu tine, sexul nu este niciodată plictisitor.

Citește mai departe aici!

Loading...