Greşeli ale bărbaţilor în pat. Vor să încerce prea multe lucruri în acelaşi timp

pat.jpg

greseli ale barbatilor in pat
Oricât de liniştită sau sălbatică este partenera ta între aşternuturi, încearcă să introduci poziţii şi fantezii sexuale noi pe rând
foto: 123RF

În general, bărbaţii au tendinţa să fie foarte încrezători în tehnicile proprii atunci când este vorba despre sex, iar asta nu reprezintă o atitudine rea atunci când chiar ştiu ce trebuie să facă între aşternuturi. Însă, uneori, mai fac şi greşeli în pat, iar dacă nu sunt conţtienţi de ele sau le neagă, viaţa sexuală a cuplului se poate transforma într-un coşmar, cel puţin pentru unul dintre parteneri.

Indiferent dacă eşti sau nu fan al filmelor pentru adulţi sau ai fanteziile tale proprii şi originale, trebuie să ştii că toate au timpul lor. Deşi este adevărat că cele mai multe femei au o latură aventuroasă şi sălbatică, fiind dispuse să încerce uneori lucruri noi în pat, dacă vei pune în practică mai multe poziţii şi fantezii în decursul aceleiaşi nopţi s-ar putea să devii cel mai ciudat iubit pe care l-a avut, iar satisfacţia ei să se apropie de zero.

Oricât de liniştită sau sălbatică este partenera ta între aşternuturi, încearcă să introduci poziţii şi fantezii sexuale noi pe rând. În ceea ce priveşte modul de abordare, trebuie să începi cu poziţiile sau fanteziile mai cuminţi şi să creşti intensitatea acestora uşor, însă niciodată în cadrul aceluiaşi act sexual.

Dacă fanteziile erotice sunt mai sălbatice sau bizare, cel mai indicat este să încerci să discuţi cu partenera ta despre acestea într-un moment în care ea pare dispusă să poarte asemenea discuţii. Nu încerca niciodată să îi impui sau să o iei prin surprindere cu ceva nou sau bizar: nu numai că actul sexual ar putea fi compromis, ci chiar relaţia voastră.

 

 

Loading...

Citește și

 • Merită să stăm într-o relaţie fără iubire

  Din păcate, există foarte multe relaţii de cuplu în care partenerii nu se mai iubesc, dar totuşi rămân împreună. Aceste persoane nu mai sunt fericite și ajung să nu-și mai trăiască viața așa cum şi-ar dori cu adevărat. În loc să ne întrebăm dacă merită să stăm în acest tip de relație, ar fi mai bine să ne întrebăm dacă o facem din conveniență.

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

 • Lipsa de împlinire sexuală poate crea probleme majore într-un cuplu

  Unul dintre motoarele importante în cuplu este împlinirea sexuală. Dar o viață sexuală împlinită înseamnă mai mult decât multe partide de sex sau atingerea orgasmului.

 • Erecţia matinală motivul pentru care bărbaţii se trezesc cu chef de sex

  Chiar dacă partenerul tău se trezeşte dimineaţa cu o erecţie, asta nu înseamnă că a avut vise erotice toată noaptea. Erecţia matinală este un fenomen pur fiziologic, involuntar.