Greşeala uriaşă pe care o fac unii bărbaţi în relaţie

sex.jpg

Greşeala uriaşă pe care o fac unii bărbaţi în relaţie
foto: 123RF

Există momente în viața unei femei în care aceasta realizează faptul că bărbatul de lângă ea nu merită nici sentimentele pe care aceasta le investește și nici alte eforturi. Este vorba despre cei care se comportă urât cu partenera de viaţă şi o insultă, ori de câte ori au ocazia, fără să realizeze cât de mult rău îi fac.

Nu există cuplu care să nu treacă prin momente mai dificile, dar dacă partenerul de viaţă de insultă de fiecare dată când este supărat, atunci trebuie să analizezi mai bine relaţia. De cele mai multe ori, vorbele spuse într-un acces de furie sunt regretate, dar, cel mai adesea sunt adevărate.

Dacă eşti jignită în mod constant înseamnă că partenerul tău nu te apreciază şi nu te respectă. S-ar putea să te considere un obiect, o modalitate prin care acesta îşi satisface nevoile, dar nu o persoană pe care să o iubească. De fapt, s-ar putea să îi facă plăcere să te vadă cum suferi din cauza lucrurilor pe care ţi le spune. În această situaţie este bine să te gândeşti dacă merită să accepţi toate aceste lucruri pentru cel de lângă tine.

Loading...

Citește și

 • poate ajuta partenerul depășești frigiditatea

  Frigiditatea este o disfuncţie sexuală feminină care se manifestă prin indiferenţa sau aversiunea faţă de activitatea sexuală, reducerea sau lipsa libidoului şi incapacitatea de a avea orgasm. Această tulburare sexuală poate provoca probleme serioase în relaţia de cuplu.

 • Femeile orgasm multiplu

  Nu toţi bărbaţii au capacitatea să îşi aducă iubita pe culmile plăcerii de mai multe ori într-o singură partidă de amor. Obţinerea unui singur orgasm feminin este deja un mister pentru cei mai mulţi dintre ei, aşa că posibilitatea orgasmului multiplu devine deja o descifrare a hieroglifelor.

 • Problema des întâlnită cuplurile crelaţie stabilă

  Creşterea în greutate este problema cel mai des întâlnită în cuplurile cu o relaţie stabilă. Fie din cauza rutinei, fie că după o perioadă de început, când amândoi aveţi fluturi în stomac, nu mai simţi că partenerul este la fel de atras de tine, grija pentru aspectul fizic nu mai este la fel de accentuată. Deşi este greşit, de cele mai multe ori, unul dintre parteneri sau chiar amândoi nu mai acordă la fel de multă atenţie felului în care arată şi nici alimentaţiei.

 • conexiune emotionala diferenta dragoste sex

  Cea mai mare diferenţă dintre dragoste şi sex are legătură cu implicarea emoţională în actul amoros. O simplă partidă sexuală, o aventură de o noapte sau un act din obişnuinţă, ţine doar de conexiunea fizică.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1