Greşeala pe care orice femeie trebuie să o evite la începutul relaţiei

relatie.jpg

Greşeala femeie trebuie sa o evite la începutul relaţiei
Nu incerca sa-ţi modelezi partenerul după dorinţele tale
foto:123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Se spune că bărbaţii își aleg partenera sperând ca aceasta să nu se schimbe, în timp ce femeile își aleg partenerul sperând că acesta se va schimba pe parcurs. Specialiştii în relaţii insistă asupra necesităţii de a alege un bărbat pe care să îl poţi accepta exact așa cum este el, fără a avea așteptarea că mai târziu se va schimba, după placul personal. Iată ce greşeală este bine să eviţi la inceputul unei relaţii şi cum trebuie să te comporţi!

Nu încerca sa-ţi  modelezi partenerul după dorinţele tale

Este normal să îţi doreşti să ai alături un bărbat cu care să te înţelegi din toate punctele de vedere, însă ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă. Chiar dacă ţi-ai dorit să întâlneşti bărbatul visurilor tale şi pe parcurs observi că el nu trece toate criteriile de selecţie, nu îl îndepărta sau nu îl constrânge să se schimbe. În special dacă este o persoană bună, care merită să fie alături de tine.

Învăţaţi unul de la altul şi faceţi compromisuri unde este cazul, fără să vă impuneţi ceva. Nimeni nu este perfect, iar dacă el nu îţi reproşează nimic, nu înseamnă că tu eşti un model, ci că el te acceptă aşa cum eşti, fără să acorde importanţă altor lucruri.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5