Greşeala pe care o fac unele femei în relaţie. Devin prea disponibile!

daaaa.jpg

Greşeala pe care o fac unele femei în relaţie
Uneori, în relația de cuplu, femeile au tendința de a deveni prea disponibile, prea dornice să fie plăcute
foto: 123RF

Când o femeie este întotdeauna disponibilă pentru partenerul său, indiferent de cum se comportă acesta, ea își pierde din valoare atât în ochii ei, cât și în ai partenerului.

Uneori, în relația de cuplu, femeile au tendința de a deveni prea disponibile, prea dornice să fie plăcute. Bărbații intră în relații cu o imagine foarte clară în legătură cu modul în care ar trebui să fie femeia pe care și-o doresc ca parteneră de viață.

Din păcate, există femei care se străduiesc prea mult să devină persoana dorită de partenerii lor, însă își pierd identitatea în acest proces. Și, într-o bună zi, bărbatul își dă seama că are alături exact ce și-a dorit, dar nu mai e sigur că-și mai dorește într-adevăr asta.

Aşadar, fii tu însăți și nu te ajusta prea mult în funcție de dorințele partenerului tău! Până la urmă, e foarte solicitant să încerci să pari ceva ce nu ești și să te potrivești unui tipar, cu care ai prea puține în comun. Un bărbat este mai atras de o femeie care este mai preocupată de viaţa ei decât de una care lasă totul deoparte pentru el.

 

Loading...

Citește și

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

 • Merită să stăm într-o relaţie fără iubire

  Din păcate, există foarte multe relaţii de cuplu în care partenerii nu se mai iubesc, dar totuşi rămân împreună. Aceste persoane nu mai sunt fericite și ajung să nu-și mai trăiască viața așa cum şi-ar dori cu adevărat. În loc să ne întrebăm dacă merită să stăm în acest tip de relație, ar fi mai bine să ne întrebăm dacă o facem din conveniență.

 • Erecţia matinală motivul pentru care bărbaţii se trezesc cu chef de sex

  Chiar dacă partenerul tău se trezeşte dimineaţa cu o erecţie, asta nu înseamnă că a avut vise erotice toată noaptea. Erecţia matinală este un fenomen pur fiziologic, involuntar.

 • Nevoia de a fi într-o relație cu orice preţ poate duce la scăderea stimei de sine

  Stima de sine scăzuta este caraterizată de o percepţie generală despre tine că nu eşti ceea ce îti doreşti sau ce ar trebui şi te simţi inferior sau inadecvat. Efectele acesteia nu sunt de neglijat şi îşi pot pune amprenta semnificativ în viaţa ta.