Greşeala majoră pe care o fac cele mai multe femei în dormitor

gf.jpg

Greşeala majoră pe care o fac cele mai multe femei în dormitor
Multe femei consideră că perechea lor ar trebui să ştie de ce anume au chef în pat
foto: 123RF

Dacă te aştepţi ca iubitul tău să-ţi citească gândurile, să ştie exact ce vrei şi când anume, vei rămâne aşteptând. Numai pentru că cineva te cunoaşte foarte bine şi doreşte să îţi facă pe plac, asta nu înseamnă că îţi poate ghici dorinţele cu mare precizie.

Multe femei consideră că perechea lor ar trebui să ştie de ce anume au chef în pat şi cum să procedeze iubitul ca să le facă să se simtă bine. Este adevărat că după o perioadă mai lungă de timp cei doi parteneri ajung să se cunoască destul de bine încât să ştie care sunt preferinţele celuilalt, dar asta nu înseamnă că ştie exact ce îţi doreşti şi când anume. Aşadar, iată care este greşeala majoră pe care o fac cele mai multe femei în dormitor

Nu vorbesc când nu reușec să se simtă bine

Este un lucru deja știut că femeile sunt mai dificile când vine vorba despre momentele intime, de aceea este bine să comunici cu partenerul tău și să-i spui când nu te simți bine. Spune-i ce ți-ar plăcea să facă, fără să te gândești că îl faci să se simtă prost. Dacă te iubește sau îi pasă de ceea ce se întâmplă în dormitor, va ține cont de părerea ta.

Majoritatea femeilor așteaptă ca bărbatul să știe deja ce-și doresc fără să discute pe tema asta, însă nu toate reprezentantele sexului frumos sunt la fel și nu toate preferă aceleași lucruri. Dacă nu îi vei spune ce vrei, vei deveni frustrată, dezamăgită și lipsită de chef, ori asta pe termen lung va duce la destrămarea relației.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1