Greşeala femeile îndrăgostite. Îi îndepărtează pe bărbaţi printr-o atitudine prea insistentă

insist.jpg

Greşeala femeile îndrăgostite
Atunci când femeile sunt insistente în preajma lor, bărbații se vor îndepărta de ele
foto: 123RF

Foarte multe femei atunci când se îndrăgostesc fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă. În momentul în care tu eşti mereu cea care iniţiază contactul cu bărbatul pe care îl placi şi nu ai niciodată răbdare ca el să facă primul pas, este foarte posibil să îl "sufoci" cu atenţia ta. Dacă tu îi trimiţi constant mesaje, emailuri şi îl suni înainte să o facă el, s-ar putea ca această atitudine să îţi aducă mai multe probleme decât beneficii în jocul seducţiei.

Bărbații se simt mult mai confortabil atunci când dețin controlul asupra propriei vieți. Aceștia trebuie să simtă că ei sunt cei care seduc femeia de care sunt atrași. Prin urmare, ceea ce trebuie să faci este să-i ghidezi fără ca ei să știe că faci asta.

A fi încrezători și siguri pe ceea ce fac este important pentru ei. De aceea, dacă vei fi prea directă îi vei speria, întrucât se vor simți presați.

Atunci când femeile sunt insistente în preajma lor, bărbații se vor îndepărta de ele, deoarece se vor teme de un angajament imediat pe care nu vori să și-l asume. Sau mai rău, vor petrece timp alături de ele numai pentru sex, după care vor dispărea atunci când își vor pierde interesul sau va apărea o pradă nouă la orizont. Este important să reții că nu vei obține nimic benefic dacă ești insistentă și prea directă.

 

Loading...

Citește și

 • Nu lăsaţi rutina zilnica să vă afecteze relaţia

  Rutina în relaţiile de cuplu, de cele mai multe ori, poate fi benefică. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

 • Alcoolul dă un fals sentiment de siguranţă

  Potrivit experţilor, consumul de alcool în exces poate influenţa în sens negativ actul sexual. Acest lucru este explicat prin faptul că alcoolul reduce sensibilitatea sexuală atât a bărbaţilor cât şi a femeilor. Atunci când un cuplu serveşte un pahar de alcool, într-o atmosferă romantică, efectul acestuia nu poate fi decât unul pozitiv. Totuşi o cantitate prea mare sau consumul constant de alcool poate afecta în mod negativ relaţia sexuală dintre doi parteneri.

 • Chiar dacă relaţia nu a mers nu trebuie să vă lăsaţi consumate de regret

  Să renunţăm la o relaţie nu este uşor, în special dacă încă avem sentimente, dar cum lucrurile nu pot fi schimbate, cel mai bine este să acceptăm realitatea şi să trecem peste momentul dificil. Iar experienţa ne învaţă că acest lucru nu este imposibil.

 • Infecţia sexuală foarte răspândită în rândul femeilor

  Infecția vaginală cu trichomonas este o afecțiune cu care femeile active sexual se confruntă frecvent. Apariția acestei infecții, una dintre cele mai răspândite boli cu transmitere sexuală, este provocată de parazitul Trichomonas vaginalis. Calea de transmitere a acestuia este cea sexuală, prin act sexual vaginal neprotejat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1