Greşeala considerată nocivă pentru relaţia ta. Află care este!

dependenta.jpg

Greşeala considerată nocivă pentru relaţia ta
Ataşamentul exagerat, nevoia de a-l avea mereu în preajmă, frica că ai să îl pierzi nu fac nimic altceva decât să te transforme într-o iubită obsedată de partenerul ei
foto: 123RF

Chiar dacă persoana de lângă tine este tot ce ţi-ai dorit vreodată, este posibil să faci greşeli, fără să îţi dai seama, care îţi pot deteriora relaţia. Află, în articolul de mai jos, greşeala pe care o poţi face faţă de de iubitul tău şi care, în timp, îţi poate zdruncina povestea de iubire.

Eşti dependentă de partenerul tău

Dintre toate greşelile pe care le poţi face, aceasta este una dintre cele mai nocive pentru relaţia ta. Ataşamentul exagerat, nevoia de a-l avea mereu în preajmă, frica că ai să îl pierzi nu fac nimic altceva decât să te transforme într-o iubită obsedată de partenerul ei. Oare există vreun bărbat care să îşi dorească aşa ceva? Cu siguranţă, nu!

Dacă te recunoşti în acest scenariu, încearcă să înţelegi că nu faci altceva decât să-ţi sabotezi relaţia. Ieşi cu prietenele tale, fii mai relaxată, nu îl mai suna tot timpul atunci când nu mai sunteţi împreună, lasă-l să respire şi vei vedea că el va aprecia această schimbare, iar tu te vei simţi mult mai bine.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Lucruri uimitoare despre oxitocină. Ce efect are asupra organismului?

  Cunoscută şi sub numele de “hormonul dragostei”, oxitocina este un hormon natural care se regăseşte în creier, fiind produsă de glanda hipofiză. Are un rol crucial în reproducere, având însă şi numeroase beneficii asupra organismului.

 • Compromisul de neacceptat într-o relaţie

  Dacă ai avut ghinionul să întâlneşti şi să intri într-o relaţie cu un bărbat violent, probabil acest lucru s-a întâmplat deoarece această trăsătură a personalităţii sale nu s-a lăsat descoperită de la început.

 • trebuie renunţi vrei îmbunătăţeşti performanţa sexuală

  Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

 • Zona erogenă explorată mai mult

  Chit că sunt sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate zone extrem de erogene, ceea ce înseamnă că trebuie să li se acorde o atenţie mai mare. Puţine persoane ştiu, însă, că tălpile sunt zone erogene în cazul bărbaţilor, iar degetele în cel al femeilor.Totul se datorează faptului că laba piciorului abundă de terminaţii nervoase care fac legătura cu numeroase părţi ale corpului, inclusiv cu zona intimă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1