Gesturi periculoase pe care să nu le faci în timpul sexului. Numărul 2 te poate omorî

gesturi.jpg

gesturi periculoase sex
Când actul sexual începe brusc cu o penetrare profundă există riscul să îl răneşti pe celălalt
foto:123RF

Anumite lucruri nu trebuie făcute în timpul partidei de sex deoarece există posibilitatea ca partenerul să sufere sau să fie rănit. Pe de altă parte, pot aduce neplăceri la nivel fizic, dar şi emoţional.

În articolul de mai jos, aflaţi care sunt gesturile periculoase pe care nu trebuie să le faceţi atunci când sunteţi în momentele cele mai intime.

1. Nu folosiţi obiecte contondente

Organul genital al femeilor poate fi cu uşurinţă rănit cu jucării sexuale contondente, de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi atunci când alegeţi vibratoarele, bilele vaginale sau chiar jucăriile pentru uz extern. De exemplu, stimularea clitorisului cu un jet de apă poate fi excitant, dar introducerea unui flux de apă în interiorul vaginului, cel mai probabil, duce la leziuni ale trompelor uterine sau a ovarelor.

2. Nu suflaţi aer în vagin

Cuplurile găsesc tot felul de moduri prin care rup monotonia sau pur şi simplu se distrează, doar că sănătatea este mai importantă decât orice. Nu este nimic rău în a sufla pe părţile erogene ale corpului celuilalt, cum ar fi sfârcuri, urechi, gât, nici chiar în zona clitoridiană. Însă, un astfel de joc direcţionat spre vagin poate duce la emobolie (obstrucţie brutală a unui vas) şi chiar deces.

3. Nu începeţi actul sexual brusc

Când actul sexual începe brusc cu o penetrare profundă există riscul să îl răneşti pe celălalt, care este dintr-o dată pus într-o ipostază vulnerabilă, de unde poate pierde foarte repede controlul. Mai mult, penetrarea “prea aproape” şi în acelaşi timp brutal, mai ales când femeia este deasupra, poate fi la fel de primejdioasă – leziuni pentru ambii parteneri, sângerări, răsucirea penisului sau chiar ruperea lui. Cu atât mai mult cu cât majoritatea femeilor nu se lubrifiază corespunzător încă de la începutul actului sexual.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • masaj sex

  Masajul erotic înseamnă intimidate, senzualitate, provoacă fiori de plăcere asupra întregului corp şi poate fi un bun preludiu pentru cuplurile care vor să-şi mai condimenteze viaţa sexuală. Iată ce trebuie să faceţi pentu un masaj erotic ca la carte.

 • refuz sex oral partenerului

  Cele mai multe cupluri se bucură în intimitate de sexul oral, însă există o categorie de persoane care refuză la un moment dat această practică. Unul dintre motive îl constituie ideile preconcepute, dar şi neplăcerile create de o igienă nesatisfăcătoare. Ne referim aici la spălarea organelor genitale, înaintea oricărui act sexual.

 • sex oral femei

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos, odată ce au experimentat cunnilingusul, se bucură pe deplin de această experienţă şi-l consideră o parte foarte stimulantă a preludiului. Dar există şi unele femei care refuză să li se facă sex oral.

 • cuplu pasiune dispare

  Ştim cu toţii că orice relaţie este perfectă la început, suntem invadaţi de tot felul de sentimente, iar totul ni se pare mult mai simplu. Dar, cu toate acestea, ce se întâmplă când pasiunea dispare?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1