Gestul prin care partenerul îţi arată că te iubeşte

sarut.jpg

Gestul prin care partenerul arata iubeşte
Sărutul este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubiți
foto: 123RF

Sărutul este un gest extrem de intim care se întâmplă între o femeie şi un bărbat şi poate menţine flacăra dragostei aprinsă. Pe de altă parte, este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubiți.

Din păcate, pe parcursul relaţiei îl cam dăm uitării. Nu realizăm că sărutul înseamnă romantism şi pasiune şi poate aduce o sumedenie de lucruri bune în viaţa noastră. Unul reuşit poate face ca lumea să se topească în jurul nostru, că este ceea ce ne-a apropiat întâi şi întâi de partener şi îl putem folosi oricând ca să resimţim acea legătură specială.

De cele mai multe ori, bărbaţii obişnuiesc să îl vadă ca pe un mijloc spre un scop ca să ajungă la sex sau să obţină o împăcare. De cealaltă parte, femeile îl folosesc drept un barometru al relaţiei şi măsoară din când în când cu ajutorul lui gradul de implicare al partenerului. Aşadar, nu doar că ele pun mai mare preţ pe sărut pe parcursul relaţiei, dar, să recunoaştem, majoritatea nici nu ar ajunge în dormitor cu un bărbat fără etapa sărutului.

 

Loading...

Citește și

 • afecteaza viata sexuala neincrederea in sine a partenerilor

  Felul în care vă împăcaţi cu propriile imperfecţiuni fizice ar putea avea un efect semnificativ asupra vieţii voastre sexuale. Angoasele provocate de o stimă de sine scăzută pot duce la probleme în intimitate.

 • sexul nu mai este atractiv pentru barbati

  Din păcate, şi bărbaţii se confruntă cu dureri în timpul sexului, care netratate cauzează frustrări severe. Din acest motiv, este bine să apeleze la medicii specialişti pentru a identifica cauza.

 • Afrodisiacele care asigura momente erotice de neuitat

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

 • secretul cuplurilor fericite

  Sunt sigură că v-aţi întrebat măcar o singură dată care este secretul unei relaţii reuşite? Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălalt, indiferent de ceea ce le oferă viaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1