Genul de relaţie care nu va avea niciodată viitor

certuri.jpg

Genul relaţie nu va avea niciodată viitor
Tipul de relaţie în care doar unul investeşte sentimente nu este una sănătoasă, prin urmare, nu va avea niciun viitor
foto: 123RF

Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

Împlinirea constantă a dorinţelor partenerului şi renunţarea la dorinţele tale sunt aspecte care nu au nimic de-a face cu iubirea, ci spun mai degrabă ceva despre teama ta de a nu fi părăsită. Din păcate, acest tip de relaţie în care pare că doar unul investeşte sentimente nu este una sănătoasă, prin urmare, nu va avea niciun viitor. Ambii parteneri trebuie să facă, în egală măsură, compromisuri în cuplu.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu are niciun sens să îţi anulezi unul dintre principalele drepturi ale fiinţei umane, independenţa. Ceea ce ar fi cu adevărat sănătos, cel puţin din punct de vedere psihic, ar fi să renunţi la ceea ce consideri că este o relaţie.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • relaţie barbat mai în varsta înţelegatoare capitolul sex

  Se spune că în momentul în care te îndrăgosteşti, diferenţa de vârstă nu mai contează. Totuşi, relaţia cu un bărbat trecut bine de prima tirereţe poate aduce şi surprize neplăcute, pe care trebuie să fii pregătită să le întâmpini.

 • Ce trebuie să spui ca să cucereşti o femeie

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • unii barbati sunt tentati sa rămână singuri

  Nevoia de afecţiune, de siguranţă şi de încredere reprezintă un imbold pentru a începe o relaţie alături de persoana care te atrage. Totuşi, există bărbaţi care evită să se implice într-o relaţie, preferând celibatul.

 • poţi trece uşor peste desparţirea de fostul iubit

  Să închei o relaţie este foarte dificil, însa trebuie să înveţi sa-i faci faţă. În acel moment, ai tendinţa să crezi ca nu-ţi vei mai reveni niciodată si preferi să îţi plângi de milă în loc să ridici capul si să înfrunţi acestă situaţie.