Genul de relaţie în care frica de a renunţa este mai mare decât suferinţa

tox.jpg

Genul de relaţie în care teama de a renunţa este mai mare decât suferinţa
Relaţia toxica este acea relație în care teama de a renunța este mai mare decât suferința resimțită
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Relația toxică este o relaţie în care nu ți se permite să te exprimi, să te manifești, să fii tu însuți. Este acea relație în care teama de a renunța este mai mare decât suferința resimțită. Teama de a nu fi singur, de a nu fi judecat, etichetat, de a nu fi " în rând cu lumea" găsește scuze plauzibile pentru nemulțumirea, frustrarea, durerea, disperarea, suferința resimțite în relație. Te obișnuiești să suferi, să simţi durere și furie sub pretextul că oricum nu găsești pe cineva mai bun.

În realitate, lucrurile stau total diferit. Într-o relație de cuplu chiar meriți tot ce este mai bun! Obișnuim să ne imaginăm despre realitate că nu putem primi, că nu merităm, că nu există ce ne dorim și avem nevoie și că nu avem voie să cerem. În realitate însă ai toate șansele să primești. Este adevărat că uneori nu este ușor, că nu primești imediat, tot sau exact cum îți dorești, că poate nu chiar primul partener ales îți poate satisface nevoile reale într-o relație, însă, atât timp cât nu trăiești în mituri, în comparații, cât nu decide altcineva pentru tine ce ai nevoie, cât ești atent la partener, la ce primești și oferi în mod real, ai toate șansele să ai relația perfectă pentru tine.

Meriți să primești, meriți să trăiești, să te bucuri, să fii fericit!

Dacă nu îți dai voie să crezi că meriți, dacă nu ceri și nu oferi, vei trăi doar în mituri, speranțe, iluzii, dezamăgiri, frustrare, furie, iar fericirea va fi doar în jumătăți de măsură, poate doar frânturi din ceea ce îți dorești. Meriți mai mult decât frânturi de fericire, iar tu poți obține asta, dacă îţi doreşti cu adevărat. Fericirea ta îți aparține și în egală măsură depinde numai şi numai de tine!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5