Genul de femeie pe care bărbaţii îl ocolesc în intimitate

stana.jpg

Genul de femeie de care bărbaţii se feresc în intimitate
Ce îi enervează cel mai mult pe bărbaţi sunt acele femei care se întind pe pat şi aşteaptă
foto: 123RF

Poate părea greu de crezut, dar bărbaţii au momente când îşi pierd entuziasmul în timpul unei partide de amor. Din păcate, răspunzătoare de acest lucru sunt chiar femeile cu care fac sex.

Există femei care reuşesc, prin atitudine, să le taie barbatilor cheful de sex. În articolul de mai jos, aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu genul de femeie pe care reprezentanţii sexului puternic îl ocolesc în intimitate.

Stanele de piatră

Ce îi enervează cel mai mult pe bărbaţi sunt acele femei care se întind pe pat şi aşteaptă. Aşteaptă ca partenerul să-şi înceapă numărul, stau liniştite pe toată perioada partidei de sex, au pretenţia ca numai el să muncească, iar la final îi servesc o grimasă plictisită. Bărbaţii îşi doresc femei active în pat, vor să le spui că îţi place sau ce vrei să îţi facă.

Fară iniţiativă

Sunt unele femei de modă veche care consideră că este total nepotrivit să ia iniţiativa în pat. Oricât de mult şi-ar dori să facă dragoste, ele niciodată nu o vor cere partenerului, nu îl vor stârni, nu vor prelua conducerea şi nici nu vor stabili în ce poziţie să facă sex.

Prea tăcute

Într-adevăr, nu trebuie să ţipi de plăcere să vă audă toţi vecinii. Dar nici să iei poziţia mutului, pentru că partenerul nu va şti ce să facă. Ghidează-l, arată-i ce îţi place, pentru ca el să ştie ce are de făcut în continuare. Dacă nu îi oferi un feedback, cu siguranţă data viitoare nu va mai fi încântat să facă sex cu tine.

 

Loading...

Citește și

 • comportament îndeparteauă barbaţi

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • bun lucru poţi face înainte partida de sex

  Nu trebuie să fii expertă în pat ca să înnebuneşti un bărbat, ci să ai atitudinea potrivită. Dacă eşti o fire spontană şi activă, îţi va fi mult mai uşor să-ţi satisfaci partenerul. În schimb, dacă eşti o fire introvertită şi ai anumite complexe, mai mult ca sigur vei ruina atmosfera din dormitor.

 • relaţia sortită eşecului

  Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

 • seama ai problema sexuala

  Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.