Genul de femeie care are succes la bărbaţi. Iată ce o defineşte

femeie.jpg

Genul de femeie succes la bărbaţi
Femeia ideală este cea care, deşi nu se străduieşte, atrage atenţia asupra sa când intră într-o încăpere, pentru că are energia pozitivă şi un aer independent
foto: 123RF

Putem spune că fiecare bărbat îşi doreşte o femeie care să îl completeze şi să îl inspire. Dar ce anume caută un bărbat la o femeie cu care vrea să aibă o relaţie serioasă? Ce trăsături de caracter are femeia ideală şi cum ar trebui ea să se comporte?

Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele, care se iubesc şi care se simt bine în legătură cu ele însele. Femeia ideală este cea care, deşi nu se străduieşte, atrage atenţia asupra sa când intră într-o încăpere, pentru că are energie pozitivă şi un aer independent. Desigur, aici nu este vorba despre aroganţă, ci despre stima de sine şi cunoaşterea propriei valori.

Această imagine a femeii atrăgătoare pentru bărbaţi nu prea este compatibilă cu cea a femeii care dă semne de disperare. Dacă vrei să îi arăţi că eşti interesată, evită să îl baţi la cap. Este de ajuns să îi răspunzi la invitaţii atunci când apar, acesta fiind cel mai clar semn că vrei să îl cunoşti mai bine.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Sexul de împăcare

  Se spune că sexul de împăcare este ca un „drog” la care apelează foarte multe cupluri, pentru a-și remedia problemele. Însă există o serie de avantaje și dezavantaje de care ar trebui să țineți cont și pe care ar trebui să le aveți în vedere.

 • importantă compatibilitatea în intimitate

  Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplu. Este extrem de important să împărtăşeşti cu partenerul tău aceleaşi idei de romantism, intimitate şi apropiere din punct de vedere emoţional şi sexual.

 • Cele mai frecvente minciuni spuse persoanei iubite

  Partenerii de viaţă cred de multe ori că îşi pot da seama când sunt minţiţi sau ignoră anumite indicii, din dorinţa de a crede că sunt fericiţi şi că au o relaţie perfectă.

 • întorci fostul iubit faci ca relaţia să meargă

  Atunci când îţi doreşti să te împaci cu fostul iubit, trebuie să iei totul treptat. La prima vedere pare dificil de realizat, însă timpul le rezolvă pe toate. Într-adevăr, divortul nu este o experienţă frumoasă a vieţii, în special dacă desparţirea a fost una dificila. Nu iti pierde speranta. Gândeşte-te că multe cupluri s-au împăcat după o căsnicie eşuată, iar relatia lor a mers mult mai bine decat inainte.