Genul de despărţire care lasă răni adânci în suflet

totul.jpg

Genul de despărţire care lasă răni adânci în suflet
Despărţirea în care unul dintre parteneri a înşelat lasă, fără îndoială, răni în suflet greu de vindecat
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Despărţirea în care unul dintre parteneri a înşelat lasă, fără îndoială, răni în suflet greu de vindecat. Acest tip de despărţire se numără printre cele mai dificile, deoarece îţi vin în minte tot felul de întrebări, îndoieli, iar lipsa încrederii îţi poate sădi în minte scenariile cele mai sumbre. Viaţa dublă a unuia dintre parteneri are efecte pe termen lung şi produce răni interioare profunde.

Acum ies la iveală furia, tristeţea, stima de sine scăzută, dubiile, explicaţiile şi tot felul de discuţii aprinse. În mod cert, cândva, ceva s-a rupt în relaţie, însă unul dintre cei doi nu a avut curajul să recunoască şi a ales varianta cea mai uşoară, preferând să trăiască în minciună şi în lipsă de respect pentru celălalt.

Deşi îţi ies la iveală tot felul de emoţii intense, cel mai bine e să le consumi prin sport, să faci terapie şi să începi noi activităţi care să-ţi distragă atenţia de la suferinţă. 

 

Loading...

Citește și

 • motive dureri de cap

  Tot timpul vorbim despre beneficiile sexului asupra organismului, însă există un simptom pe care îl poate genera şi care nu este tocmai plăcut. Este vorba despre durerile de cap care apar în momentul excitării sau atunci când are loc orgasmul. Deşi sexul este asociat de regulă cu calmarea durerilor de cap, sunt şi situaţii în care el poate să declanșeze o migrenă.

 • Lucruri esenţiale pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral

  Sexul oral reprezintă unul dintre cele mai mari tabuuri legate de viaţa intimă, aşa că nu este de mirare de ce multe persoane nu cunosc informaţii esenţiale despre el. Indiferent că îl practici sau nu, cu siguranţă nu cunoşti totul despre acest domeniu. În articolul de mai jos, descoperă câteva lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral practicat femeilor.

 • Există anumite lucruri bărbaţii le doresc femei pat

  Bărbaţii au tot felul de dorințe sexuale pe care nu îndrăznesc să le aducă în discuție cu partenerele de viață, de frică să nu fie catalogați drept perverși. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. În articolul de mai jos, aflaţi ce lucruri vor unii bărbaţii să le facă femeile în mod deosebit atunci când sunt în intimitate.

 • Iată ce partener îşi doreşte alături femeia din zilele noastre

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos au nevoie de un bărbat care să le iubească, să le asculte şi să le înţeleagă chiar şi după o zi obositoare. Mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se sperie de acest lucru, însă puţini ştiu că tot ce trebuie să facă este să le acorde atenţia necesară, să încerce să le liniştească şi să le ofere câteva momente de relaxare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1