Frustrările sexuale, o sursă de nemulţumire în cuplu. De ce trebuie să ţineţi cont?

om.jpg

 Frustrările sexuale sursă de nemulţumire în cuplu
Ignorarea nevoilor partenerului poate distruge un cuplu, mai ales atunci când cel nesatisfăcut acasă începe să viseze la altcineva
foto: 123RF

Frustrările sexuale reprezintă, de cele mai multe ori, o sursă de nemulţumire în relaţia de cuplu, pentru că puţini oameni îndrăznesc să-şi exprime pe faţă dorinţele cele mai intime, chiar şi în faţa persoanei pe care o iubesc şi cu care au jurat să trăiască până la moarte.

Ignorarea nevoilor partenerului poate distruge un cuplu, mai ales atunci când cel nesatisfăcut acasă începe să viseze la altcineva care să-l înţeleagă. De aceea, un cuplu care vrea să reziste nu trebuie să neglijeze acele gesturi romantice din perioada de flirt.

Un buchet de flori cumpărat fără un motiv anume, o cină la restaurant sau o baie cu lumânări parfumate sunt lucruri aparent neînsemnate şi adesea ignorate în vâltoarea vieţii de zi cu zi, dar, în acelaşi timp, sunt un mod de a-i reaminti celuilalt de dragostea pe care i-o porţi. Plictiseala de parteneră este unul dintre cei mai mari duşmani ai căsniciei moderne.

 

 

Loading...

Citește și

 • motive demonstrează sânii mici sunt extrem de sexy

  Cele mai multe femei cu sânii mici se simt complexate pentru că nu au fost înzestrate de Mama Natură cu un bust generos. Însă, ele nu au niciun motiv întemeiat pentru care să nu îşi iubească această parte a corpului. În articolul de mai jos, vă expunem câteva motive bune pentru care vă veţi iubi de acum în colo sânii voştri mici.

 • greşeli pot distruge povestea de iubire

  Nicio relaţie nu este ocolită de probleme, însă atâta timp cât acestea sunt minore şi nu foarte greu de tolerat, vă vor face doar bine şi vă vor ajuta să dezvoltaţi o legătură mai puternică. Există totuşi şi situaţii care pot distruge o relaţie indiferent cât de bine ancorată ar fi ea înainte de comiterea acestor greşeli.

 • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

  Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei: