Frigiditatea provoacă disconfort femeilor şi ascunde foarte multă frustrare

frigid.jpg

Frigiditatea provoaca disconfort ascunde frustrare
Frigiditatea ascunde foarte multă frustrare şi provoacă disconfort celor doi parteneri deşi cea care suferă cel mai mult este femeia
foto: 123RF

Femeile care suferă de frigiditate refuză să întrețină relații sexuale, de orice tip, și de multe ori refuză orice fel de apropiere fizică intimă. În cazurile în care acceptă totuși contactul sexual, nu resimt nicio plăcere pe parcursul lui și nu reușesc să ajungă la orgasm.

Frigiditatea ascunde foarte multă frustrare şi provoacă disconfort celor doi parteneri deşi cea care suferă cel mai mult este femeia, pentru care sexul nu este decât o datorie conjugală. Şi bărbaţii devin frustraţi deoarece consideră că nu sunt destul de pricepuţi sau dotaţi pentru a-şi satiface partenera.

Ambii trebuie să înţeleagă că nu este o condiţie ireversibilă şi că cea mai bună metodă de a trece peste probleme este comunicarea şi buna înţelegere.

 

Loading...

Citește și

  • Cum sa ai o relaţie fericita şi de durata

    Dragostea şi prietenia adevărată sunt temelia unei relaţii de lungă durată. Dragostea îţi permite să fii tu însăţi în timp ce încerci să evoluezi, atât individual cât şi emoţional, alături de partener. Prietenia sinceră este cea care te ajută să îţi exprimi cu uşurinţă gândurile, nevoile, temerile. În articolul de mai jos, află şi alte ingrediente care fac ca o relaţie să fie fericită.

  • Ce greseli fac barbaţii în materie sex

    Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului puternic au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în materie de sex.

  • sex, libodo, potenta, performanta sexuala, afrodiziac

  • Iata ce frici nejustificate au femeile în intimitate

    Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate