Frica constantă pe care o au unele femei atunci când sunt într-o relaţie

nejustificat.jpg

Frica nejustificată au femeile sunt într-o relaţie
În mod cert, cea mai mare temere a femeilor este să nu fie înşelate de partenerul de viaţă pentru care au sentimente puternice
foto: 123RF

În mod cert, cea mai mare temere a femeilor este să nu fie înşelate de partenerul de viaţă pentru care au sentimente puternice. Altfel, dacă el are cuvinte de laudă sau se uită admirativ la vreo altă reprezentantă a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate.

Chiar dacă uneori flirtul cu alte persoane poate fi nevinovat, este recomandat să nu se întâmple sub ochii partenerei de viaţă. Aceasta va începe să le urască pe toate potenţialele candidate la iubirea partenerului lor şi, evident, să facă foarte multe crize de gelozie.

Pe de altă parte, e firesc ca femeile să îşi dorească ca partenerul să le fie fidel atunci când aleg să intre într-o relaţie însă, din păcate, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa. În momentul în care eşti înşelat simţi că îţi fuge pământul de sub picioare şi că vrei să faci ceva, chiar dacă nu ştii exact ce anume.

Loading...

Citește și

 • exerciţii fizice faci viaţa sexuala mai buna

  Considerată de unii o artă, de alţii o disciplină ce trebuie învăţată, yoga este de fapt o practică indiană străveche, caracterizată prin meditaţie şi exerciţiu fizic, ce poate îmbunătăţi viaţa sexuală, flexibilitatea corpului, poate reduce semnificativ stresul şi poate, în general, ameliora starea de sănătate.

 • Orele somn insuficiente diminuează dorinţa sexuala

  Femeile, dar şi bărbaţii, care nu dorm suficient au o dorinţă sexuală scăzută şi nu au destulă energie pentru a se mai bucura de plăcerile vieţii în cuplu.

 • afecteaza egoismul relaţia de cuplu

  Toţi suntem egoişti din când în când, însă într-o relaţie trebuie să existe un anumit echilibru ca doi oameni să se înţeleagă foarte bine. Egoismul devine o problemă atunci când o persoană doreşte ca totul să se învârtă doar în jurul ei, fără să se mai gândească la cei care îi sunt aproape.

 • Alinturile trebuie eviţi ruina momentele intime

  Alinturile "dulci" şi "pufoase", asocierile cu diferite animăluţe sau personaje haioase şi simpatice sunt fireşti într-o relaţie, atâta timp cât sunt acceptate de ambii parteneri şi sunt o modalitate reciprocă de exprimare a sentimentelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1