FOTO Un cuplu a făcut sex într-o cafenea, de față cu personalul

Au făcut sex fără să țină cont că se află într-un loc public

Au făcut sex fără să țină cont că se află într-un loc public
Foto: CEN

Un cuplu de îndrăgostiți din vestul Rusiei a fost surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale într-o cafenea.

Bărbatul și femeia s-au refugiat de frigul de afară într-un local pentru a savura o băutură caldă. Nici prin cap nu le-a trecut angajaților că vor lua parte la o întreagă scenă ditr-un film porno, atunci când i-au lăsat singuri pentru un moment de intimitate. După ce au comandat două băuturi calde, au trecut la acțiune.

Înfierbântați peste măsură, cei doi nu au ținut cont că se află într-un loc public și au început să se sărute și dezbrace unul pe celalalt, asta în văzul personalului din incintă, informează metro.co.uk.

Un angajat din local a declarat pentru sursa citată mai sus, că tănăra și iubitul ei pur si simplu au scăpat de haine imediat și au sărit unul pe celalalt: ''Au venit împreună, sărutându-se și chicotind încontinuu. Când au început să se sărute, ne-am gândit că cel mai bine le dăm un pic de intimitate, așa cum suntem obișnuiți cu oaspeții noștri. Dar nu am crezut că vor confunda localul cu un dormitor'', a mărturisit Igor Krylov, un chelner în vârstă de 30 de ani.

În cele din urmă, amorezii au fost întrerupți și li s-a cerut să părăsească incinta cafenelei. Au plătit ce au consumat și au plecat fără nicio jenă.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1