Femeile vor să simtă că sunt dorite în pat. Le excită acest aspect

fjkll.jpg

Femeile vor să simtă ca sunt dorite în pat
Cele mai multe femei au o nevoie foarte conturată de a se simți dorite sexual
foto: 123RF

Cele mai multe femei au o nevoie foarte conturată de a se simți dorite sexual. Și bărbații doresc același lucru, desigur. Dar pentru reprezentantele sexului frumos este un subiect mai delicat, de care se plâng tot mai des.

Multe dintre ele recunosc că nu simt nicio nevoie spontană de sex dacă nu sunt stimulate de dorința bărbatului. Iar în acest caz, sexologii ar cataloga dorința lor ca venind drept răspuns la un stimul. Femeile recunosc că cel mai mult le excită acest aspect.

Cuplarea heterosexuală poate fi asemănată cu invitația clasică la dans. El trebuie să o invite, iar dansul poate fi chiar plăcut, dar cel mai important lucru rămâne inițiativa lui de a o invita. Desigur, uneori este amuzant să îl invite ea pe el, dar dacă acesta este singurul mod de a-l face să danseze, ea va simți în scurt timp că ceva e în neregulă.

Majoritatea bărbaților reacționează diferit. Se bucură dacă partenera își dorește să facă sex cu ei, dar nu au nevoie neapărat de dorința ei pentru a se simți excitați. Din partea lor, dorința este spontană.

 

Loading...

Citește și

 • Iată care sunt cele mai comune si mai grave boli cu transmitere sexuala

  Oricine are relații sexuale se poate îmbolnăvi de BTS. Dacă aveți un contact sexual neprotejat (vaginal, anal, oral) cu cineva care are o infecție, atunci o puteți lua și dumneavoastră. Cu cât numărul partenerilor cu care aveţi relaţii sexuale crește, cu atât crește și riscul de a lua BTS. Iată care sunt cele mai cunoscute, mai grave boli cu transmitere sexuală comune femeilor şi bărbaţilor.

 • Independenţa financiară, un aspect foarte important în relaţie

  Banii pot fi o sursă de neînţelegeri la un moment dat, în orice relaţie, în funcţie de cum sunt gestionaţi între parteneri. Unii suntem mai cheltuitori, iar alții mai înțelepți financiar. Iar cele două categorii, dacă nu discută un sistem comun, un compromis mulțumitor pentru ambele părți, atunci vor apărea conflictele, care în timp vor duce la despărţire.

 • Cheia pentru a menţine încrederea într-o relaţie este ca ambii parteneri să fie deschişi

  La baza oricărei relaţii de dragoste stă încrederea. Iar cheia pentru a încuraja şi a menţine încrederea într-o relaţie este ca ambii parteneri să fie deschişi. Multe persoane susțin că minciunile „nevinovate” sunt acceptabile, dar chiar și acestea trebuie evitate. O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri.

 • Motivul pentru care unele femei renunţă să mai caute marea dragoste

  Nu trebuie să fii expert ca să realizezi că principalul motiv pentru care reprezentantele sexului frumos renunță să mai caute iubirea este că au fost rănite sau dezamăgite. De obicei, femeile care investesc cel mai mult în relațiile care eșuează sunt și cele care suferă cel mai mult. Iar faptul că refuză să se mai îndrăgostească sau chiar să caute dragostea este un mod de a se proteja de eventuale eșecuri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1