Femeile nu pot ajunge la orgasm atât de uşor. Iată ce trebuie să înveţe

o.jpg

Femeile nu pot ajunge la orgasm atât de uşor
Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Bărbaţii şi femeile sunt construiţi diferit când vine vorba de sex. Este mult mai uşor să stimulezi un bărbat până să atingă orgasmul, decât o femeie. Totuşi, când o femeie ajunge la orgasm, de obicei o face cu mai mare intensitate decât barbaţii.

Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale. Ai remarcat cu siguranţă că atunci când porneşti la drum fără vreo tragere de inimă ajungi mai greu la orgasm. Secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

Desigur, nu trebuie să aştepţi să vină dorinţa la tine. Pentru a fi inundată de acea poftă nestăvilită, poţi interacţiona în moduri speciale cu iubitul. Tachinaţi-vă şi adresaţi-vă complimente. Nu mai treceţi peste gesturile tandre din timpul zilei doar pentru că sunteţi de mult timp împreună.

Acordă mai multă atenţie fanteziilor tale şi nu te mai raporta la sex ca la o activitate mecanică. Multe femei nu mai văd plăcerea actului sexual din cauza obsesiei pentru climax.

Loading...
 
 

Citește și

 • determină pe unele femei să stea în relaţii chiar dacă nu mai sunt fericite

  Refuzul de a vedea realitatea si teama de a nu rămâne singure le determină pe unele femei să se complacă în relaţii fără viitor. Tot ele sunt cele care fac compromisuri şi caută soluţii pentru a face relaţia să meargă, deşi sunt conştiente că povestea de dragoste nu va avea un final fericit.

 • Aceasta este provocarea care te duce întotdeauna la orgasm

  Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.

 • Iată ce îi determină pe unii bărbaţi să se retragă dintr-o relaţie

  Dacă am acorda mai multă atenţie diferenţelor existente între modul în care înţeleg femeile relaţia şi felul în care o văd bărbaţii, multe dintre problemele care apar pe parcurs ar putea fi evitate sau rezolvate înainte de a fi prea târziu.

 • Când decide femeie renunţe relaţia în care este implicată

  Femeile, în general, vor sa aibă o relaţie în care să se simtă bine toată viaţa. Îşi doresc alături de ele bărbaţi care să fie surse de confort, plăcere şi înţelegere. Când o femeie se simte neglijată şi neimportantă pentru bărbatul din viaţa ei, dorinţa de a fi în acea relaţie se stinge încet, încet. Acestea sunt şi cele mai cunoscute motive pentru care reprezentantele sexului frumos îi părăsesc pe bărbaţi, chiar dacă îi iubesc.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 526075825


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1