Felul în care arăţi îţi poate influenţa viaţa sexuală

sex_anal_0.jpimagine.jpg

Felul arăţi poate influenţa viaţa sexuală
Multe femei care nu se simt bine cu propriu corp au adevărate probleme din punct de vedere sexual
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.

Astăzi, trăim într-o societate puternic axată pe sexualitate, ceea ce dublează frustrarea cauzată de răspândirea standardelor nerealiste de frumuseţe. Multe femei care nu se simt bine cu propriu corp au adevărate probleme din punct de vedere sexual. Libidoul lor este în primul rând afectat de starea psihologică în care se află, iar multe ajung să deteste actul sexual din cauză că sunt de-a dreptul terifiate de ideea de a se dezbrăca. Lipsa de încredere, nu greutatea în sine, este cel mai mare duşman al vieţii sexuale a femeii. În loc să se bucure de intimitatea şi senzaţiile din timpul sexualui, ea stă şi se gândeşte la cum arată.

Iată ce trebuie să faci pentru a te simţi bine sexual

Pentru a avea o viaţă sexuală satisfăcătoare, trebuie să faci un efort pentru a te simţi din nou bine în pielea ta. Aceasta nu înseamnă că trebuie să arăţi ca un fotomodel. Trebuie să înveţi să te iubeşti şi să ai grijă în mod deosebit de tine.

Loading...
 
 

Citește și

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.

 • Ce isi doresc femeile în timp ce fac sex

  Nu puțini sunt cei care vor să știe ce își doresc, de fapt, reprezentantele sexului frumos, în timpul unei partide de sex. Ca femeie, probabil că știi deja ce te satisface cel mai mult, dar poate nu ar strica să te familiarizezi cu cele mai populare dorinţe.

 • penis curbat motiv de ingrijorare

  Nu este nimic anormal ca un bărbat să aibă penisul curbat. Dacă ai observat că şi partenerul tău de viaţă are penisul curbat nu ar trebui neapărat să te îngrijoreze, pentru că, după cum spun specialiiştii în domeniu, chiar există anumite avantaje pe care le conferă această formă a lui. Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1