Fata de la Meteo, din Click!, dă sfaturi erotice- «Un tip grăbit nu-i bun la pat!»

CLIIMA20120621_0047_1.jpg

Raluca Podea este “consilieră în amor”
Citeste tot despre: 

Obiceiurile sexuale ale unui bărbat pot fi date de gol cu uşurinţă, după modul său de a fi, dar şi după micile gesturi pe care le face atunci când sunteţi împreună. Iată cum poţi şti dacă el este un partener sexual bun sau, dimpotrivă...

Dacă îţi pune multe întrebări, înseamnă că nu prea ştie ce vor femeile. Atunci când sunteţi într-un cadru intim şi faceţi sex, este normal să te mai întrebe dacă îţi place ceva anume. Totuşi, dacă pune prea multe întrebări, asta arată că nu prea ştie să satisfacă femeile ori că nu a fost atent la reacţiile tale de câte ori a încercat câte ceva.

Dacă se grăbeşte, nu e bun la pat. Un bărbat care ştie ce face în pat nu se grăbeşte să-ţi arate toate mişcările sale, ci se poate adapta cu uşurinţă la ritmul tău, oricât de lent ar fi acesta. Este sensibil la reacţiile tale şi ştie cum să te satisfacă. În caz că e grăbit, te vei plictisi repede de el...

Dacă este egoist de fel, aşa va fi şi în dormitor. Un bărbat care este egoist în viaţa de zi cu zi, şi în pat îşi va pune dorinţele sale pe primul loc. Pe de altă parte, dacă, spre exemplu, atunci când ieşiţi la restaurant abia aşteaptă să împartă mâncarea cu tine, în mod clar între cearceafuri va dori mai întâi să încerce propunerile tale, iar el se va lăsa pe locul al doilea.

Dacă pune preţ pe preludiu, este amantul ideal. De cele mai multe ori, femeile au nevoie de mai multă stimulare înainte de sex, iar un bărbat care înţelege acest lucru şi îl pune în aplicare până eşti pregătită este unul care ştie bine ce face. Aşa că dacă preludiul e important pentru el, te poţi considera norocoasă. Vei avea parte de cele mai frumoase partide de amor şi de cele mai intense orgasme.

Dacă vrea mereu să deţină controlul, stă rău la încrederea în sine. În relaţiile intime dintr-un cuplu, ambii parteneri ar trebui să deţină controlul, pe rând, în timpul unei partide de sex. Atunci când simţi nevoia să faci asta, iar el acceptă cu cea mai mare plăcere, îţi arată că are destulă încredere în sine, aşa cum nu este cazul dacă un bărbat stă mai prost la capitolul încredere în propria persoană.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1