Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice- «Nu lăsa monotonia să-ţi distrugă relaţia!»

CLIIMA20120705_0057_1.jpg

Raluca Podea este “consilieră în amor”
Citeste tot despre: 

Ai o relaţie care durează de ceva vreme... Inevitabil, intervine rutina, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în pat. Adică mergeţi în aceleaşi locuri, vă vedeţi cu aceleaşi persoane, iar în dormitor executaţi cam aceleaşi mişcări. Iată ce poţi face, ca să alungi monotonia din viaţa amoroasă.

Atingerile tale trebuie să fie variate. Este foarte important să-i atingi şi să-i stimulezi zonele erogene, însă încearcă să nu faci aceleaşi mişcări dintotdeauna şi nici în aceeaşi ordine. În plus, te poţi juca şi cu alte zone ale corpului partenerului tău, pentru a intensifica energia sexuală dintre voi doi.

Concentrează-te doar pe plăcere şi uită de stresul de peste zi. Practic, orgasmul este eliberarea tensiunii sexuale, adunată în corp în timpul actului sexual. Cu cât tensiunea creşte, cu atât orgasmul va fi mai puternic, iar tu poţi face asta singură. Mai exact, pune accent doar pe senzaţiile pe care le simţi atunci când faci sex cu partenerul tău. În plus, dacă şi el vrea să te ajute să ajungi la orgasm, ar putea să-ţi stimuleze clitorisul, fie cu limba, fie cu degetele. Arată-i cam ce vrei.

Inspiraţi-vă din filmele porno. Pot fi o sursă bună, mai ales în momentele în care chiar aveţi chef de ceva nou şi sunteţi în pană de idei. Selectaţi din aceste producţii scenele care vă incită cel mai mult şi puneţi-le în aplicare.

Reglaţi-vă respiraţia. Căutaţi să aveţi câteva momente de linişte în dormitor şi la începutul preludiului încercaţi să respiraţi în acelaşi ritm, pentru a creşte nivelul de intimitate între voi. Specialiştii psihoterapeuţi susţin că nu este nevoie de schimbări majore pentru a reîmprospăta viaţa sexuală din cuplu, ci detaliile sunt foarte importante. Respiraţia sincronizată este o parte din sexul tantric, însă nu este nevoie să adopţi şi poziţiile complicate sau să staţi împreună ore în şir pentru a vă simţi conectaţi, ci puteţi încorpora acest detaliu în partidele obişnuite.

 Laudă-i performanţele. Ăsta e singurul lucru de care un bărbat nu se va sătura niciodată. Aşadar, nu e monoton să-i spui de fiecare dată că el e cel mai bun amant, chiar dacă voi sunteţi căsătoriţi. Găseşte mereu o formulare inedită prin care să-i spui cât de mult îţi place cum te sărută, cum te penetrează.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1