Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice- «Fii sexy pentru el!»

Citeste tot despre: 

Când te-ai îndrăgostit de iubitul tău, îţi plăcea totul la el. La fel, el adora totul la tine. Apoi, în timp, v-aţi dat seama că unul dintre voi sforăie sau că poartă acelaşi tricou trei zile la rând. Pentru a menţine pasiunea vie, trebuie să munceşti puţin... Iată ce trebuie să faci, astfel încât el să rămână îndrăgostit de tine pentru totdeauna.

Nu te plânge de corpul tău faţă de iubitul tău. Cu cât te simţi mai confortabil alături de partener, cu atât mai tentată vei fi să spui cu voce tare că te-ai îngrăşat sau că celulita de pe fund e mai vizibilă, lucruri pe care nu le-ai spune niciodată dacă te-ai afla în postura de iubită sexy de la început.

Adormi lângă el dezbrăcată după sex! Nu te grăbi să-ţi pui imediat pe tine pijamaua preferată.

Nu te certa cu el în public! Chiar dacă face, din nou, o chestie care te scoate din sărite - de exemplu, te contrazice în tot ceea ce spui - aşteaptă până ajungeţi acasă pentru a-i cere socoteală.

Păstrează-ţi aura feminină! Nu te da cu deodorant, nu-ţi curăţa urechile şi nici nu-ţi tăia unghiile de la picioare în faţa lui. În plus, aranjează-te puţin înainte să ieşiţi din casă, chiar dacă e vorba doar de o alergare în doi. Nu trebuie să-ţi machiezi toată faţa, dar mici retuşuri pe ici-pe colo nu strică niciodată.

Poartă lenjerie sexy şi în zilele obişnuite, nu numai de Sfântul Valentin sau cu ocazia aniversărilor. Nu uita niciodată să te epilezi şi să ai o piele fină. Spune-i şi lui cât de sexy e şi îţi va întoarce complimentul.

Discutaţi de­­spre sex! Continuaţi să vă întrebaţi reciproc după ce scenariu hot tânjiţi în dormitor.

 Nu face comentarii legate de fosta lui sau de ex-ul tău! Nu-i spune, niciodată: "Fosta ta iubită arată oribil". Nu vorbi nici despre cât de în formă se menţine fostul tău iubit. Nimic nu-i strică dispoziţia mai repede decât discuţiile despre foştii voştri parteneri.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1