Fata de la Meteo, din Click!, dă sfaturi erotice: «Fii sexy chiar şi la serviciu!»

CLIIMA20120705_0057_1.jpg

Raluca Podea este “consilieră în amor”
Citeste tot despre: 

Ţi se pare că partidele de sex au devenit banale sau te-ai plictisit de rutină şi ai senzaţia că nu-l mai surprinzi cu nimic pe iubitul tău? Poate ar fi cazul să faci câteva schimbări minore şi să începi cu tine însuţi, pentru a reînvia flacăra pasiunii în dormitor.

Redescoperă-ţi senzualitatea! Uită de gândurile gen "Of, sunt prea grasă!" sau "Am fundul prea mare"... Cu siguranţă ai avut şi tu, la un moment dat, vreo nemulţumire legată de corpul tău. Însă, dacă îţi doreşti să fii privită cu admiraţie de ceilalţi, începe prin a te privi tu admirativ. Învaţă în fiecare zi să-ţi iubeşti corpul. Reaminteşte-ţi zilnic că eşti unică şi că, deşi nu eşti perfectă, ai un farmec aparte. În loc să-ţi numeri defectele, mai bine relaxează-te într-o cadă cu spumă, iar apoi răsfaţă-ţi pielea cu cremă.

Recapătă-ţi încrederea în forţele proprii! Nu te mai uita la cum sunt alte femei în raport cu tine, ci învaţă să-ţi apreciezi avantajele şi darurile pe care le ai de la natură. Nu uita de faptul că ai în continuare un păr mătăsos, că ochii tăi sunt la fel de albaştri şi poate mai frumoşi decât înainte sau că ai o piele extraordinar de fină.

Zâmbeşte şi îndrăzneşte să fii sexy! Alege nişte desuuri de dantelă, ciorapi cu bandă adezivă, tocuri cui, rochii şi fuste din materiale care alunecă pe trup plus un şirag de mărgele... Nu mai ai nevoie decât de un strop de ruj roşu şi de puţin mascara, iar artileria grea este pregătită! Şi dacă mai ştii şi cum să porţi toate aceste lucruri, succesul serii e asigurat! Dacă simţi însă că poate e un pic cam mult pentru tine, alege doar ceea ce crezi tu că ţi se potriveşte. Pentru că e foarte important să te simţi bine în pielea ta.

Dar şi ziua, când ieşi în oraş sau mergi la serviciu, ai putea să te simţi la fel de sexy. Totuşi nu exagera cu decolteuri foarte adânci şi cu fuste până sub fund. Şefii sau colegii te vor considera o uşuratică. Lenjeria roşie de dantelă poate fi micul tău secret, de care să ştii doar tu. Şi nu uita să zâmbeşti.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1