Faceţi sex din ce în ce mai rar? Posibil ca partenerul să nu mai fie îndrăgostit de tine

rar.jpg

Faceţi sex din ce în ce mai rar
Atunci când un bărbat nu mai este preocupat să facă sex cu partenera de viaţă, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din relaţie
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Fiecare dintre noi își dorește o relație care să fie perfectă până la bătrânețe, însă, din păcate, treaba nu stă mereu așa. Despărțirile fac parte din viața noastră, fie că ne place sau nu. Dacă simţi că partenerul nu mai este atât de atent cu tine, nu mai faceți sex atât de des, iar când o faceți pare mai mult o obligație e posibil să nu mai fie îndrăgostit de tine.

Atunci când un bărbat nu mai este preocupat să facă sex cu partenera de viaţă, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din relaţie. De regulă, atunci când un tip premeditează încetarea relaţiei, comportamentul său se va schimba treptat şi nu peste noapte. La început el va bate în retragere pe plan emoţional, abia apoi vei sesiza schimbări la capitolul contact fizic.

Iată ce poţi să faci în această situaţie chiar dacă îţi este greu

Dacă ai eliminat toate celelalte posibile motive ale lipsei dorinţei sexuale, poate e timpul să accepţi realitatea. Unii reprezentanţi ai sexului puternic pur şi simplu nu găsesc curajul necesar de a spune direct partenerelor de viaţă că le părăsesc, sau nu vor să pară insensibili, aşa că preferă să emită diverse semnale. De exemplu, refuzul de a mai întreţine relaţii sexuale.

În această situaţie, ei speră să fii tu aceea care sparge gheaţa şi pune pe “tavă” discuţia dificilă. Începe prin a-i spune că ai remarcat unele schimbări în atitudinea sa faţă de tine şi roagă-l să-ţi spună care sunt motivele reale. Oricum, e bine să fii pregătită sufleteşte pentru varianta cu despărţirea ca să mai atenuezi din suferinţă.

Loading...

Citește și

  • Vizionarea filmelor pentru adulţi parte din preludiul multor cupluri

    Fetişismul erotic reprezintă fixaţia asupra unui obiect, părţi a corpului sau a unei situaţii fără de care nu se poate obţine satisfacţie sexuală. Cazurile în care plăcerea fizică depinde în mod exclusiv de un fetiş, şi nu de ceea ce face partenerul, necesită tratament!

  • Când nu poţi să mai respiri din cauza dorinţei şi nu ai decât o maşină unde să-ţi verşi năduful...profită. Revista "Nosotras" îţi recomandă câteva dintre cele mai excitante, dar şi comode poziţii, pentru a putea petrece momente de neuitat în maşina ta.

  • Tiparul după care cei mai mulţi bărbaţii îşi aleg partenera

    Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

  • aveţi o relaţie de cuplu fericita

    Comunicarea joacă un rol esenţial în orice relaţie de lungă durată. Însă nu este singurul lucru care ţine oamenii împreună, ci mai sunt şi alţi factori. Aşa cum fiecare om este diferit şi fiecare gândeşte altfel, de multe ori trebuie să te pui în locul partenerului pentru a afla exact ce îl deranjează sau ce îşi doreşte de la tine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1