Există și bărbați care se plâng că iubitele îi neglijează. Iată ce se poate face în această situaţie

bft.jpg

Există și bărbați care se plâng că iubitele îi neglijează
Există și bărbați care simt că nu mai sunt o prioritate pentru iubitele lor, că sunt neglijați
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Există și bărbați care simt că nu mai sunt o prioritate pentru iubitele lor, că sunt neglijați. Deşi în cele mai multe relaţii, femeia se plânge că partenerul de viaţă o neglijează, trebuie să ştii că şi bărbaţii se simt uneori neglijaţi de către partenerele lor. Indiferent dacă cel care neglijează conştientizează sau nu acest lucru, dacă motivele sale sunt intemeiate sau nu, întotdeauna partenerul neglijat suferă foarte tare.

În general, motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă sunt anturajul, problemele apărute la locul de muncă, pasiunile diferite care ne ocupă mult timp, dar uneori poate interveni şi diminuarea intensităţii sentimentelor faţă de partener.

Iată ce se poate face în această situaţie

Analizează bine sentimentele pe care le ai faţă de partenerul tău şi încearcă să identifici care sunt cauzele reale pentru care îl neglijezi. În cazul în care descoperi că vrei cu adevărat să continui această relaţie şi că sentimentele pentru partenerul tău există încă, fă tot ce este posibil să remediezi situaţia. Încearcă să îţi incluzi partenerul în activităţile tale sau să te integrezi tu în ale lui şi să petreceţi cât mai mult timp de calitate împreună. Demonstrează-i partenerului că este important pentru tine şi să acorzi mai multă atenţie relaţiei voastre.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Data viitoare când vrei să petreci momente de vis cu partenerul tău, pune-ţi alarma înainte! Noi cercetări au scos la iveală ora ideală din zi în care tu şi jumătatea ta puteţi să trăiţi clipe minunate împreună, pentru a vă merge apoi mai bine tot restul zilei.

  • Ce găsesc femeile dezgustător la bărbaţi

    Şi bărbatul trebuie să acorde atenţie sporită felului în care arată şi se îngrijeşte. Îngrijirea corporală este esențială pentru a-ți menține sănătatea și încrederea în sine, dar și pentru a face o impresie bună celor din jur. Oricât de frumos, şarmant şi inteligent ar fi un bărbat, detaliile fac diferenţa, iar unul cât de mic poate îndepărta orice femeie din jurul lui.

  • Poţi iubi din nou acelaşi partener

    Dragostea vine şi pleacă. Este usor să te îndrăgosteşti, mai greu este să iubeşti. Sau altfel spus, oricine poate să se îndrăgostească, însă nu oricine poate să iubească. Îndrăgostirea nu este o alegere constientă şi din acest motiv de cele mai multe ori oamenii afirmă că s-au îndrăgostit de persoane nepotrivite. În schimb, să iubeşti este o alegere pe care o faci în mod conştient. Întrebarea este: se poate reiubi o persoană care te-a făcut să n-o mai iubeşti?

  • Un lucru pe care bărbaţii au impresia că îl ştiu despre femei

    Bărbaţii presupun foarte multe lucruri în legătură cu femeile cu care au relaţii intime şi nu numai. Una din cele mai frecvente presupuneri este că ştiu exact ce vor din punct de vedere sexual. Iar această presupunere vine din experienţa pe care au avut-o cu alte femei. Reprezentanţii sexului puternic trebuie să aibă în vedere un lucru extrem de important: nu toate femeile sunt la fel!

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5