Eşti nefericită în relaţia ta? Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze şi mai rău

nefericirea.jpg

nefericită relaţia trebuie să faci nu te afecteze
Oamenii îşi pierd adesea interesul sau se plictisesc în cuplu şi nu ai de ce să te simţi captivă, dacă sentimentele au dispărut complet
foto: 123RF

Nefericirea este cel mai simplu mod de a-ţi da seama dacă eşti captivă într-o relaţie "bolnăvicioasă". În timp ce majoritatea persoanelor se plânge că nu pot fi în compania partenerului de viaţă atât de mult pe cât şi-ar dori, tu nu ştii cum să faci ca să-l eviţi mai mult.

Dacă nu mai simţi nicio bucurie în prezenţa iubitului, poate ar fi timpul să deschizi ochii asupra adevărului din relaţia în care eşti implicată.

Nu ai de ce să te simţi vinovată. Oamenii îşi pierd adesea interesul sau se plictisesc în cuplu şi nu ai de ce să te simţi captivă, dacă sentimentele au dispărut complet. Este adevărat, despărţirile sunt foarte grele, de cele mai multe ori traumatizante, dar dacă simţi că ai făcut tot ce ţi-a stat în putere pentru a-ţi salva căsnicia sau nici măcar nu vrei să mai încerci, e momentul să pui punct înainte să te afecteze şi mai rău.

 

Loading...

Citește și

 • determina femei faca dragoste lumina stinsă

  Multe femei sunt de părere că o partidă de sex ca la carte este garantată mai mult de romantismul întunericului decât de lumină care îţi poate bate în ochi sau poate defavoriza anumite părţi ale corpului. În plus, momentele de beznă totală pot activa şi cele mai "nastruşnice" fantezii, care puse în practică la lumină, le-ar face să se simtă puţin stânjenite.

 • sperie adevărat pe femeile aflate relaţie

  Cele mai multe femei se tem să nu fie înşelate de partenerul de viaţă pentru care au sentimente puternice. Altfel, dacă el are cuvinte de laudă sau se uită admirativ la vreo altă reprezentantă a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate.

 • Orele somn insuficiente diminuează dorinţa sexuala

  Femeile, dar şi bărbaţii, care nu dorm suficient au o dorinţă sexuală scăzută şi nu au destulă energie pentru a se mai bucura de plăcerile vieţii în cuplu.

 • barbații știu cucereasca imediat femeie

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1