Eşti într-o relaţie care nu te mai împlineşte? Iată ce poţi să faci

relatie.jpg

relatie care nu te mai implineste
Viaţa ta poate fi mult mai bună fără cel care îţi răpea zâmbetul de pe buze cu nemulţumirile şi lipsa de respect pe care ţi-o arăta zilnic
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Eşti de foarte mult timp într-o relaţie care nu te mai împlineşte, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea? Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface din niciun punct de vedere şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

Tendinţa femeilor aflate într-o situaţie de acest gen este de a amâna momentul despărţirii. Le este teamă de singurătate sau de ceea ce vor spune cei din jur. Află, că fericirea ta nu trebuie să depindă de o relaţie. Gândeşte-te că îţi va fi mult mai bine singură, decât într-o legătură nepotrivită. Vei învăţa treptat să te bucuri de viaţă şi de statutul tău şi vei realiza că nu este atât de grea noua perioadă.

Reia legătura cu vechii prieteni, ieşi în oraş, descoperă lucruri noi, încearcă să recuperezi tot timpul pierdut, fâcând ceea ce îţi place. Viaţa ta poate fi mult mai bună fără cel care îţi răpea zâmbetul de pe buze cu nemulţumirile şi lipsa de respect pe care ţi-o arăta zilnic.

Loading...

Citește și