Eşti îndrăgostită în secret de un prieten? Mărturiseşte-i sentimentele tale

marturisesc.jpg

îndrăgostită secret prieten mărturiseşte-i sentimentele
Mărturiseşte-i sentimentele tale sau arată-i că simţi ceva special pentru el, în cazul în care crezi că totul ar putea deveni o frumoasă poveste de dragoste
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Iubirea nemărturisită poate fi periculoasă dacă te-ai îndrăgostit de o persoană nepotrivită. Aşadar, primul pas pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că iubeşti cu adevărat şi că băiatul respectiv este exact ceea ce ai nevoie.

Chiar dacă pare un tip de treabă, cu simţul umorului mai dezvoltat, sociabil şi este mereu în pas cu moda, acest lucru nu înseamnă că ar fi iubitul perfect pentru tine. Cunoaşte-l mai bine înainte de a te implica sentimental din ce în ce mai mult.

În acelaşi timp, nu este uşor să supravieţuieşti ideii că îl poţi vedea cu o altă fată. Prin urmare, decizia trebuie cântărită foarte bine. Mărturiseşte-i sentimentele tale sau arată-i că simţi ceva special pentru el, în cazul în care crezi că totul ar putea deveni o frumoasă poveste de dragoste.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • importantă compatibilitatea în intimitate

  Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplu. Este extrem de important să împărtăşeşti cu partenerul tău aceleaşi idei de romantism, intimitate şi apropiere din punct de vedere emoţional şi sexual.

 • întorci fostul iubit faci ca relaţia să meargă

  Atunci când îţi doreşti să te împaci cu fostul iubit, trebuie să iei totul treptat. La prima vedere pare dificil de realizat, însă timpul le rezolvă pe toate. Într-adevăr, divortul nu este o experienţă frumoasă a vieţii, în special dacă desparţirea a fost una dificila. Nu iti pierde speranta. Gândeşte-te că multe cupluri s-au împăcat după o căsnicie eşuată, iar relatia lor a mers mult mai bine decat inainte.

 • recomandată pauză sex

  Uneori este indicată o pauză de la viaţa sexuală întrucât există posibilitatea ca sexul să ascundă anumite probleme şi dificultăţi din relaţia în care sunteţi implicaţi. Aici poate fi vorba despre necesitatea unei detoxifieri sexuale.

 • Motivul surprinzător bărbaţi înşală

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5