Eşti în faţa primei întâlniri cu bărbatul pe care îl placi? Ce teme să nu abordezi

discutie.jpg

Eşti faţa primei întâlniri bărbatul pe care îl placi
Există o serie de subiecte de discuţie pe care trebuie să le eviţi când te întâlneşti cu un băiat pentru prima oară
foto: 123RF

Ce femeie nu-şi doreşte să facă impresie bună atunci când iese prima dată la o întâlnire cu un bărbat? Însă situaţia poate deveni stănjenitoare dacă nu ştii ce să vorbeşti sau abordezi subiecte care l-ar pune într-o situaţie delicată pe cel care ar putea fi alesul.

Aşadar, există o serie de subiecte de discuţie pe care trebuie să le eviţi când te întâlneşti cu un băiat pentru prima oară. Printre acestea, poate cea mai incomodă temă este cea legată de foştii iubiţi, care l-ar face pe cel cu care te vezi să se simtă ca şi cum îl compari cu aceştia.

Dacă aduci în discuţie sexul, vei crea o atmosferă stânjenitoare, în cel mai bun caz. În cel mai rău caz, prietenul va crede că e o propunere şi va tinde să considere că asta faci la fiecare întâlnire. Dacă nu vrei să laşi impresia asta, evită să vorbeşti despre sex.

Alte subiecte delicate sunt cele legate de sănătate şi de bani, care intră în sfera discuţiilor care necesită un anumit grad de intimitate între oameni ca să poată fi abordate. Bineînţeles, nu este recomandat să începi nici conversaţii despre politică sau religie, care adesea stârnesc dispute şi pot distanţa oamenii.

Loading...

Citește și

  • bani fericire sex

    Există dovezi serioase care arată că o viaţă sexuală activă are asupra coeficientului de fericirea al oamenilor o importanţă mai mare decât un cont bancar burduşit.

  • cele mai bune trucuri sexuale

    Cu timpul, chiar şi cele mai sudate şi îndrăgostite cupluri trec printr-o stare de monotonie. Pentru a vă condimenta viaţa sexuală, e timpul să uitaţi de rutină şi să puneţi în practică cele mai bune trucuri sexuale.

  • Trăim în secolul în care tehnologia rezolvă orice problemă existenţială! Trebuie doar să ştim că există dispozitivul dorit şi să avem banii necesari pentru a-l achiziţiona. De ce să-i dăm bani aiurea unui detectiv particular care să ne urmărească soţia, când s-au inventat ochelarii de „fiţă” care o spionează non-stop?

  • masturbarea la inceputul ciclului poate diminua crampele

    Potrivit studiului medical clasic “Human Sexual Response”( Răspunsul sexual la oameni) de Masters şi Johnson, femeile care se masturbează până la ajungerea la orgasm la scurt timp după începutul ciclului menstrual au mai puţine crampe şi dureri de spate asociate menstruaţiei decât cele care nu procedează similar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1