Eşti atrasă de altcineva? Este momentul pentru a evalua temeinic relaţia cu partenerul

atractie.jpg

Eşti atrasă de altcineva
Cel mai mare semnal de alarmă, pentru a evalua temeinic relaţia în care ne aflăm, este momentul în care începem să fim atrase de altcineva
foto: 123RF

Comunicarea este cel mai important aspect când vine vorba de funcţionarea unei relaţii. Când lucrurile încep să nu mai meargă în cuplu, este esenţial să vorbim deschis cu partenerul nostru despre ceea ce se întâmplă.

Ne dăm seama că relaţia cu partenerul nu mai funcţionează în momentul în care a ajunge acasă lângă el nu mai reprezintă o bucurie, în momentul în care preferăm să facem anumite lucruri singure decât cu el, când nu mai suntem entuziasmate să-i povestim despre planurile, reuşitele, temerile noastre, când simţim că distanţa dintre noi nu mai poate fi redusă nici cu toate încercările de a resuscita relaţia.

Cel mai mare semnal de alarmă, pentru a evalua temeinic relaţia în care ne aflăm, este  momentul în care începem să fim atrase de altcineva. Atunci, este clar că în  povestea noastră lipseşte ceva important.

Chiar dacă lucrurile nu evoluează cu cealaltă persoană pentru care simţim atracţia, acesta este, cu siguranţă, un moment în care trebuie să ne punem relaţia sub lupă şi să vedem ce se întâmplă acolo.

 

Loading...

Citește și

 • Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie

  Ca să scapi de rutină şi să-i menţii interesul partenerului tău de viaţă, trebuie să încerci lucruri noi, să variezi cât mai mult practicile sexuale pentru a-l face pe acesta să se simtă în al nouălea cer.

 • Prieteniile platonice cu sexul opus

  Dacă unul dintre parteneri nu a avut niciodată prietenii platonice cu sexul opus, dacă toate relaţiile sale de până atunci au implicat o componentă sexuală, probabil că îi va fi foarte greu să accepte că acest tip de relaţii există. Desigur, cei cu un istoric de prietenii cu sexul opus privesc acest lucru ca fiind normal şi suferă dacă partenerul sau partenera se opune.

 • Relaţia de cuplu pentru a funcţiona necesită atenţie constantă din partea ambilor parteneri

  Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă cuplurile este ideea greşită că, atunci când doi oameni se iubesc, viaţa în doi este ceva simplu, un soi de paradis terestru în care fiecare zi e o binecuvântare. Nimic mai fals, relaţia de cuplu necesită atenţie constantă şi este nevoie de eforturile ambilor parteneri pentru ca lucrurile să decurgă armonios

 • Secretul trăiniciei unei relații de cuplu

  O relaţie sănătoasă, trainică, nu înseamnă o relaţie perfectă, fără conflicte, în care partenerii sunt mereu de acord și fac multe compromisuri. În realitate cei cu legături durabile și fericite nu îşi rezolvă toate problemele. Acestea nu dispar niciodată de tot. Iar iertarea este necesară dacă vrei ca relaţia să fie una sănătoasă în care amândoi să fiți fericiți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1