Este sexul fără implicaţii un punct de pornire pentru o relaţie?

avent.jpg

Este sexul fără implicaţii un punct de pornire pentru o relaţie
Făcând sex fără implicaţii nu te consumi în legătură cu prestaţia ta şi totul decurge mult mai natural
foto: 123RF

De obicei, în relaţiile clasice, există o perioadă de tatonare, în care cei doi se cunosc mai bine. După ce primeşti confirmări în plan emoţional şi capeţi suficientă încredere începi să anticipezi momentul în care veţi face sex. În acest context însă presiunea de a avea o prestaţie bună în pat creşte. Din această cauză prima partidă de sex poate fi un eşec total, care vă poate face să credeţi că nu vă potriviţi între aşternuturi. De ce? Pentru că vă stă aşa de bine pe alte planuri, încât nici nu concepi ca prima partidă de sex să fie un rateu.

O aventură de-o noapte în schimb, vă scuteşte de aceste false dezamăgiri. Făcând sex fără implicaţii nu te consumi în legătură cu prestaţia ta şi totul decurge mult mai natural. Dacă sunteţi amândoi relaxaţi şi ancoraţi în moment vă arătaţi unul altuia adevăratul potenţial pe care îl aveţi în pat şi puteţi vedea, în cunoştinţă de cauză, dacă vă potriviţi sau nu.

În condiţiile în care cataloghezi experienţa ca fiind magică, iar bărbatul respectiv a reuşit să îţi surescite interesul în general, nu strică să încerci marea cu degetul şi să arunci deoparte regulile de bună purtare din timpul unei aventuri.
 

Loading...

Citește și

 • Fumatul poate avea efecte negative asupra vieţii intime

  Fumatul este unul dintre cele mai nocive obiceiuri, nu mai este un secret pentru nimeni. Însă nu mulţi sunt cei care conştientizează că fumatul poate avea efecte negative şi asupra vieţii sexuale. În special bărbaţii sunt vizaţi de acest avertisment! Aşadar, dacă fumezi, cel mai bun lucru pe care îl poţi face ca să-ţi îmbunătăţeşti viaţa intimă este să renunţi chiar acum.

 • Relaţiile toxice pot fi identificate uşor

  Multe reprezentante ale sexului frumos stau în relații în care nu se simt fericite sperând că într-o zi partenerul lor se va schimba. Însă, după părerea specialiștilor, acest lucru nu numai că nu se întâmplă, dar femeile ajung să fie manipulate și să trăiască în relații toxice întreaga viață.

 • Bărbaţii sunt mai dispuşi să facă dragoste dimineaţa

  Testosteronul este cel mai important hormon masculin, cu acţiune principală în dezvoltarea sistemului reproductiv al bărbatului, dar are un rol semnificativ pe multe alte planuri ale sanătăţii. Nivelul testosteronului fluctuează de-a lungul zilei. De obicei, este mai ridicat dimineaţa şi mai scăzut seara.

 • Când devii prea dependent de relație s-ar putea să fii nefericit

  Nu vei reuşi să ajungi la adevarata fericire atâta timp cât eşti dependent/ă de partener/ă din toate punctele de vedere. Adevărul este că fericirea ta este responsabilitatea ta şi că de tine depinde să o gaseşti şi să o menţii.