Este posibil ca bărbaţii să experimenteze orgasmul multiplu?

orgasme_multiple.jpg

orgasme multiple barbati experimenteze
Când are primele orgasme multiple, bărbatul experimentează începutul unei seri normale de orgasm şi ejaculare
foto:123RF

Când are primele orgasme multiple, bărbatul experimentează începutul unei seri normale de orgasm şi ejaculare. Are aceeaşi senzaţie în creier ca atunci când este pe punctul de a avea orgasm/ejacula.

Are aceeaşi senzaţie de tensiune undeva la baza penisului. Şi apoi nimic, fiindcă orgasmul se opreşte aici şi ejacularea nu mai are loc. Descris astfel, nu pare prea grozav, dar când îl are pe al doilea, senzaţia din creier durează cu câteva secunde mai mult şi tot aşa şi senzaţia din regiunea inghinală.

La al treilea orgasm, senzaţia devine şi mai puternică. Într-un final, fiecare dintre aceste orgasme parţiale îi inundă creierul cu substanţe chimice care îi induc o stare de delir. Senzaţiile iniţiale sunt mult mai slabe decât un orgasm sau o ejaculare, senzaţiile finale depăşesc cu mult orgasmul/ejacularea.

„După ce ai făcut dragoste, nu eşti somnoros, nu eşti mort de oboseală şi te simţi satisfăcut. Te simţi şi schimbat. Urmează o stare aproape mistică şi prelungită de satisfacţie.. Te simţi foarte apropiat de parteneră, fizic şi emoţional, iar aceste sentimente persistă.. Dacă faci sex la puţin timp după aceea, această stare magică de graţie va rămâne’, a spus Paul Jenner în cartea sa, „Sex ca la carte”.

Loading...

Citește și

 • fericire acte sexuale

  O viaţă amoroasă plină este foarte importantă pentru a avea o relație fericită. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa sexuală şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu.

 • sex anal placere femei

  Sexul anal provoacă senzaţii diferite, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Este un subiect tabu, neconvenţional, obraznic şi îndrăzneţ.

 • fantezii iubit cum procedezi

  Cele mai multe fantezii nu se împlinesc niciodată, pur şi simplu că, prin definiţie, sunt ireale. Totuşi, fanteziile pot deschide uşa spre experimentele din viaţa reală dacă tu îţi doreşti asta. La fel, nu există niciun motiv ca ele să rămână în lumea imaginară, dacă aşa preferi.

 • sex la telefon relatie la distanta

  Sexul la telefon este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află la distanţă unul faţă de celălalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1