Este iubită de femei şi are un puternic efect afrodisiac. Iată ce este mai exact

cioco.jpg

Este iubită de femei şi are un puternic efect afrodisiac
Ciocolata este fără doar și poate cel mai iubit şi cel mai râvnit aliment de către femei
foto: 123RF

Ciocolata este fără doar și poate cel mai iubit şi cel mai râvnit aliment de către femei. Este delicios, tentant, creează dependenţă şi se topeşte minunat în gură. Însă, puţină lume ştie ce efecte miraculoase are ciocolata asupra vieţii sexuale.

Multe reprezentante ale sexului frumos spun că sunt la fel de satisfăcute de un baton de ciocolată sau de o cupă cu îngheţată de ciocolată, ca şi de sex! Ciocolata poate fi substituentul sexual numărul unu pentru femeile care nu au parte de aşa ceva.

Calităţile afrodiziace ale ciocolatei pot fi puse pe seama a două substanţe chimice pe care le conţine. Una este triptofanul, un aminoacid esenţial din componenţa serotoninei, acesta fiind o substanţă chimică din creier implicată în excitarea sexuală. Cealaltă este feniletilamina, un stimulent asociat amfetaminei, care este eliberat în creier când oamenii se îndrăgostesc.

Nu exageraţi totuşi cu ciocolata, trebuie să consumaţi un pic din acest aliment pentru a vă excita, deoarece prea multă vă va anula excitaţia.

Loading...

Citește și

 • alimente afrodisiace

  Chiar dacă activitatea intimă reprezintă o parte importantă în viaţa oricărui cuplu totuşi, când o relaţie, care se vrea a fi serioasă, ajunge să fie bazată doar pe sex sunt şanse ca viitorul ei să nu mai existe.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • nu tolerezi infidelitatea partenerului

  Deşi, la prima vedere înşelatul partenerului nu înseamnă decât sex cu o altă persoană, în realitate, situaţia poate fi mult mai delicată. Deseori, acest comportament vine la pachet cu o serie întreagă de minciuni, iar încrederea celui înşelat poate fi astfel zdruncinată din rădăcini.

 • teama de angajament starneste probleme relatie

  Când spui "teama de angajament" probabil te gândeşti imediat că este o problemă specifică bărbaţilor. Într-o oarecare măsură este adevărat, există mai mulţi bărbaţi care se simt intimidaţi de perspectiva unei relaţii de lungă durată, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de gânduri.