Este imposibil ca într-un cuplu să nu apară certuri. Pot să aibă efecte pozitive asupra relaţiei?

cearta_oc.jpg

cuplu certuri efecte pozitive asupra relaţiei
Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

Doi oameni care nu se ceartă nu neapărat se şi iubesc, la fel cum doi oameni care se ceartă nu neapărat se şi urăsc. Atâta timp cât certurile nu sunt dese şi se termină la fel de repede cum au început, totul este în regulă. Sunt de bun augur, pentru că vă ajută să eliminaţi frustrările şi energia negativă.

Nu frecvenţa sau durata certurilor este reala problemă, ci faptul că multe cupluri eşuează încercând să administreze astfel de momente tensionate. În acest sens, important este să fii calmă, să nu te laşi distrasă de alte aspecte şi să nu uiţi că partenerul are anumite aşteptări, aşa cum şi tu ai de la el. La fel de important este să vă respectaţi reciproc ideile şi soluţiile.

Loading...

Citește și

 • lubrifiezi suficient posibile cauze

  Uscăciunea vaginală( lubrifiere insuficientă) este o afecțiune iritantă, atât fizic, cât și emoțional. Netratată, poate avea un impact major asupra vieţii sexuale a unei femei, ceea ce poate provoca neplăceri în relaţiile intime cu partenerul.

 • nu faci apare o problemă relaţia de cuplu

  Atunci când cuplul are o problemă, cea mai mare greşeală pe care o fac partenerii este să dea vina unul pe celălalt.

 • atracţia sexuala suficienta relaţie de cuplu

  Când vorbeşti despre o relaţie bazată pe o dragoste oarbă, vorbeşti de fapt despre o relaţie în care lucrurile nu stau chiar aşa cum ar trebui. Există cazuri şi cazuri, însă de cele mai multe ori este vorba de alegerea greşită a partenerului, din cauza diferenţei de pregătire profesională, intelect, statut financiar, dar mai ales a nepotrivirii de caracter sau comportament.

 • sex mituri cuplu orgasm calorii

  Ca femeie, cu siguranţă ai auzit la fel de multe mituri despre sex aşa cum au auzit şi bărbaţii. Chiar dacă ele există de multă vreme şi s-au tot perpetuat, poate ar trebui să verifici înainte să te încrezi în simple cuvinte.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1