Este bine să te masturbezi atunci când eşti într-o relaţie sau nu?

da.jpg

Este bine să te masturbezi atunci cand eşti într-o relaţie sau nu
Pentru multe cupluri, masturbarea este un subiect care stârneşte controverse
foto: Pixabay.com

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pentru a şti ce ne place în materie de sex, trebuie să ne cunoaştem corpul. Trebuie să ştim cum reacţionează la diverşi stimuli, ce ne face să ne pierdem capul de dorinţă şi ce nu ne place. Metoda cea mai simplă de cunoaştere a corpului este masturbarea. Pentru unele cupluri, masturbarea este ceva normal, însă pentru altele, este un subiect care stârneşte controverse, conducând uneori, surprinzător, chiar spre despărţire.

De ce şi când devine masturbarea o problemă pentru relaţia de cuplu? Ce se întâmplă dacă te masturbezi prea mult atunci când ai un partener şi cum ar trebui tratată această problemă intimă? Înainte de toate, partenerii de viaţă trebuie să discute deschis despre ceea ce simt şi îşi doresc şi să afle motivul pentru care persoana iubită apelează la acest obicei. Unii oameni apelează la autostimulare pentru că nu sunt satisfăcuţi aşa cum şi-ar dori, în timp ce alţii doar îşi doresc să petreacă timp singuri, având în vedere beneficiile pe care le oferă atât la nivel fizic, cât şi la nivel psihic.

Cum poate fi afectată relaţia de cuplu dacă te masturbezi prea mult 

Specialiştii în domeniu au ajuns la concluzia că autostimularea în exces oferă senzaţia de îndepărtare şi izolare, având efecte la nivel emoţional. Nici femeile, nici bărbaţii nu sunt încântaţi să afle că partenerul de cuplu nu se simte bine alături de ei. O problemă şi mai mare apare în momentul în care celălalt se simte neglijat în favoarea autostimulării sexuale. Soluţia în astfel de cazuri o reprezintă masturbarea în cuplu. Nu numai că stabileşte o conexiune intimă deosebită, însă poate să rezolve multe probleme pe viitor. Partenerii se pot stimula reciproc cu mâinile sau cu ajutorul jucăriilor sexuale. Important este să se ghideze unul pe altul pe drumul plăcerii.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Unul dintre cele mai dureroase traumatisme pe care bărbaţii le pot avea în timpul activităţii sexuale este ruptura sau fractura de penis. Tratamentul este strict chirurgical.

  • Existenţa punctului G este probabil una dintre cele mai controversate dezbateri. Controversa a apărut deoarece nu există un consens cu privire la ceea ce este punctul G. În timp ce unele femei susţin că au atins climaxul prin atingerea acestui punct, altele nu cred în existenţa lui.

  • exista viata dupa divort

    Viaţa ne poate pune uneori în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care, la un moment dat, am iubit-o foarte mult. Divorţul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei. Dacă se întâmplă să ajungi la divorţ înseamnă că este o decizie de care aveai nevoie, luată pe propria răspundere.

  • Partenerul tău este deprimat

    În momentul în care un bărbat este stresat, deprimat sau are o problemă simte nevoia să se retragă în carapacea lui de unul singur pentru a depăşi situaţiile dificile. Partenerele de viaţă ştiu acest lucru, dar cumva le este foarte greu să accepte acestă situaţie.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5