Epilarea inghinală, o practică tot mai răspândită în rândul femeilor. Ce trebuie să aveţi în vedere

y.jpg

Epilarea inghinală o practică tot mai răspândită în rândul femeilor
Epilarea inghinală a devenit o practică tot mai răspândită în rândul femeilor
foto: 123RF

Epilarea inghinală a devenit o practică tot mai răspândită în rândul femeilor.Te întrebi dacă ar trebui să elimini absolut tot părul pubian? Adevărul este că unele femei preferă să nu aibă deloc păr pubian, altele se simt ciudat fără el, ca şi cum ar fi mai expuse, mai vulnerabile.

Numeroase motive stau în spatele deciziei de a scăpa de părul pubian, fie pentru că preferi ca pielea să fie extrem de catifelată, fie pentru că în timpul sexului te simţi mult mai sigură şi încrezătoare sau, de ce nu, poate că preferi acea senzaţie super fresh pe care o obţii în urma epilării. Cu siguranţă, epilarea inghinală nu este absolut necesară şi nu reprezintă o condiţie care trebuie îndeplinită pentru a te angaja în actul sexual.

Iată ce trebuie să aveţi în vedere despre epilatul zonei intime

Deși pentru cele mai multe femei este deranjant, părul pubian are rolul lui și anume, acela de a proteja zona sensibilă în zona pubiană și mucoasa genitală. Acesta este ca un filtru pentru microbi și bacterii, iar înlăturarea lui poate avea efecte nefaste asupra sănătății organului genital feminin.

Printre cele mai frecvente pericole la care se expun femeile care optează pentru epilarea inghinală totală se numără bolile dermo-venerice: veruci, HPV, herpes, eczeme, psoriazis, iar lista poate continua. Mai mult, este foarte important ca salonul pe care îl alegeţi pentru a vă epila să fie unul corespunzător din punct de vedere al igienei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1