Ejacularea feminină şi punctul G există ? Iată câteva mistere despre sexualitatea femeilor

punctul_g.jpg

Ejacularea feminină punctul G mistere sexualitatea femeilor
Punctul G chiar există și că da multe femei ejaculează din uretră după ce punctul G a fost stimulat
foto: 123RF

Chiar există punctul G? Chiar există ejaculare la femei? Acestea sunt întrebări pe care și le pun foarte des oamenii. Iar răspunsurile sunt că da, punctul G chiar există și că da, multe femei ejaculează din uretră după ce punctul G a fost stimulat.

Punctul G este numit după cercetătorul german Ernst Grafenberg. Este de mărimea unghiei de la degetul mare și unii sexologi îl numesc „zona punctului G”. Este partea vaginului în spatele căreia se află prostata femeii, numită uneori și „glandele lui Skene”. Când freci sau apeși zona aceasta, stimulezi prostata femeii prin peretele vaginal. Acest lucru produce un lichid asemănător cu lichidul prostatic masculin, care iese afară prin uretră, tubul prin care femeile urinează.

Uretra își are ieșirea chiar deasupra intrării în vagin și imediat sub clitoris. O cantitate mică de fluid ar fi aproape imposibil de diferențiat de lubrifiantul care iese din vagin. Dar unele femei pretind că ejaculează cantități mari de fluid, până la o cană.

Punctul G se află pe peretele de sus al vaginului și la majoritatea femeilor este chiar la intrarea în vagin. După ce introduci degetul prin deschizătură, punctul G e următorul lucru pe care îl vei simți pe peretele de sus. Îl vei simți imediat pentru că e un pic încrețit. Această duritate crește odată cu excitația sexuală, deci dacă nu îl găsești așteaptă până când lucrurile se încing. Treci de acest punct și vaginul se va simți extrem de fin. Dacă suprafața e fină, înseamnă că te-ai îndepărtat de punctul G, dacă e mai dură, înseamnă că ești la locul bun.

Femeile foarte încântate de zona punctului G sunt aceleași care pretind că ejaculează cantități mari de lichid. Cele care udă patul. Ele spun că ejacularea femeii duce sexul pe noi culmi atât pentru ele, cât și pentru partenerii lor. Senzațiile fizice sunt puternice, iar cele emoționale și mai puternice. Totuși, dată fiind mărimea mică a prostatei femeii, cum este posibil să elimine cantități atât de mari de lichid?

„Adepții ejaculării feminine insistă asupra faptului că acest lichid nu ar fi urină, dar eu cred că atunci când există o cantitate mare de lichid, e vorba în mare parte de urină, un pic schimbată de eliminarea hormonilor în timpul sexului, la care se adaugă lichidul prostatic din prostata femeii. Cred că într-un fel, prin masarea punctului G, se eliberează sfincterul din vezică, care în mod normal stă închis în timpul actului sexual, și astfel se elimină urina”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Loading...
 
 

Citește și

 • comporţi relaţie barbat mai tanar

  De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat mai tânăr poate evolua cu uşurinţă spre complexe. Fie ai impresia că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine, fie îţi pasă prea mult de opiniile celor din jur.

 • faceţi faţa stresului în relaţia de cuplu

  Stresul pare să afecteze din ce în ce mai multe persoane şi, din păcate, nu ocoleşte nici viaţa de cuplu. Vedem în jurul nostru familii în care unul sau amândoi partenerii suferă de stres într-o formă mai mult sau mai puţin gravă, dar care afectează bunul mers al relaţiei.

 • încurajate persoanele practică sexul oral protejeze

  Există o categorie de persoane care consideră că sexul oral este inofensiv, nu se protejează şi cred că prezervativul este util doar în cazul unui raport sexual normal. Că nu au de ce să îşi facă griji atâta timp cât sunt atente la igienă. Realitatea, însă, e cu totul alta: cele mai multe dintre infecţiile intime se pot transmite şi prin contact oral.

 • principala cauza a frustrarilor sexuale

  Deşi s-ar putea crede că prea puţină sau prea multă activitate sexuală poate fi principala cauză a frustrărilor sexuale, ei bine răspunsul este nu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1