Ejacularea feminină: mit sau realitate

ejaculare.jpg

ejaculare feminina sex
Mulţi bărbaţi şi cu siguranţă numeroase lesbiene apreciază că ejacularea feminină este destul de sexy
foto:123RF

Cum se face că nici până în prezent nimeni nu ştie cu siguranţă ce anume este. Foarte mulţi sexologi şi cercetători susţin că ejacularea feminină există, pe când cei din tabăra adversă afirmă că este pur şi simplu o chestiune de lubrifiere excesivă sau de urină.

Dovezi de tip anecdotic sugerează că multe femei deţin într-adevăr capacitatea de a ejacula. Oricine poate vedea, de exemplu, femei ejaculând pe YouTube. Este simplu de verificat! Din punct de vedere ştinţific, însă, nu este clar ce anume ejaculează doamnele respective.

Majoritatea discuţiilor medicale despre acest subiect se învârt în jurul prostatei feminine şi al punctului G. “Ţâşnitoarele”, aşa cum sunt poreclite femeile acestea, produc un volum mic de fluid limpede care conţine cantităţi infime de acid uric.

Fluidul nu seamănă cu urina şi nu miroase ca urina, iar analizele chimice desfăşurate în laboratoarele medicale au arătat că nu este într-adevăr urină. Gustul este aproape dulce. Fluidul în sine provine din canalele parauretrale în timpul orgasmului. Cercetătorii sexologi consideră că este secretat de glandele lui Skene.

Deşi mulţi bărbaţi şi cu siguranţă numeroase lesbiene apreciază că ejacularea feminină este destul de sexy, multe femei sunt stânjenite de actul acesta. Unele cred că este o incontinenţă urinară.

Loading...

Citește și

  • pretentii sexuale exagerate

    O reprezentantă a sexului frumos care a fost obişnuită să aibă numai bărbaţi potenţi, are pretenţia să i se întâmple acelaşi lucru şi cu noul partener. Nu întotdeauna noul iubit se poate ridica la nivelul dorinţelor ei sexuale şi în această situaţie să apară problemele.

  • Aproape toţi bărbaţii spun că nu pot fi păcăliţi la capitolul orgasmul unei femei, că ştiu ei să citească toate semnele şi că, oricum, se pricep să mulţumească o femeie pe deplin. Dar, atenţie, femeile pot mima orgasmul. Cum? Îţi spune Ginger Devil, vedetă în filmele XXX.

  • barbat casatorit sex

    Este căsătoria folositoare bărbaţilor? Din punctul de vedere al speranţei de viaţă, răspunsul este afirmativ. Bărbaţii căsătoriţi trăiesc cu opt ani mai mult decât bărbaţii celibatari conform unui studiu citat în cartea “150 de experienţe pentru cunoaşterea sexului opus”(Serge Ciccotti).

  • sex, misionarului, balansoarului, clicksanatate.ro

    Nu există femeie care să nu îşi dorească să-l întâlnescă pe bărbatul visurilor ei. Însă atunci când simţi că l-ai găsit, trebuie să înveţi câteva lucruri pentru a-l păstra.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1