Egoismul face diferenţa dintre dragoste şi sex. Iată explicaţia

dragoste.jpg

egoism dragoste sex
Dragostea te împinge să te gândeşti la partenerul tău, să îl pui pe el pe primul plan şi să faci orice îţi stă în puteri pentru a-i face bine
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sunt convinsă că v-aţi întrebat de-a lungul timpului de mai multe ori care este diferenţa dintre dragoste şi sex? Ei bine, află că egoismul separă cele două "activităţi"

Dragostea te împinge să te gândeşti la partenerul tău, să îl pui pe el pe primul plan şi să faci orice îţi stă în puteri pentru a-i face bine. Atunci când faci compromisuri erotice doar pentru că ştii cât de mult îşi doreşte să pună în practică anumite fantezii sexuale, este evident că te dedici în totalitate. Însă el este dispus să facă acelaşi lucru pentru tine?

Sex este atunci când el  se grăbeşte să ajungă la momentul penetrării. De asemenea, ar trebui să observi şi cât de atent este la reacţiile pe care le ai tu în timpul sexului. Un bărbat care propune poziţii sexuale doar pentru propria plăcere, înseamnă că îi pasă doar de el. Iar acest lucru lasă foarte mult de dorit în pat. Dacă atracţia sexuală poate fi simţită pentru mai multe persoane, evident că dragostea nu intră în acelaşi tipar.

 

Loading...

Citește și

 • rolul sexului în relaţia de cuplu

  Activitatea intimă are o mare însemnătate, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi din acest motiv nu trebuie neglijată. Pe de altă parte, rolul sexului în cuplu este de necontestat şi reprezintă o componentă de bază într-o relaţie.

 • Motivele bărbaţii preferă fetele rele dormitor

  Ştim foarte bine că celor mai mulţi bărbaţi le plac fetele rele cu bici în mână sau profesoarele severe îmbrăcate în rochiţe dantelate şi roşii cu ochelari de vedere şi decolteu mai evidenţiat, dar te-ai întrebat vreodată care sunt motivele pentru care domnii preferă fetele rele?

 • Indiferenţa partenerul de cuplu ruinează relaţia

  Lucrurile care fac ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1