Motivele pentru care femeile decid să-și înșele partenerii

gaa.jpg

E greu de recunoscut, dar da, şi femeile sunt infidele
Femeile îşi doresc de obicei să aibă pe cineva care să se uite în ochii lor şi să le facă să se simtă sexy din nou
foto: 123RF

Fiecare aventură este diferită, la fel ca şi pretextele fiecarei femei de a avea o aventură. E intim şi greu de recunoscut, dar da, sunt şi femei care au relaţii extraconjugale iar motivele sunt suficiente şi foarte serioase: plăctiseală, senzaţia de noutate pe plan sexual pe care o oferă aventura, neglijare din partea partenerului de viaţă, crize emoţionale, dragoste pur şi simplu, probleme sexuale cu soţul, răzbunare la infidelitatea soţului, dependenţă sexuală, ne-împliniri materiale şi multe altele.

Însă specialiştii spun că în marea majoritate a cazurilor, motivele femeilor diferă de cele ale bărbaţilor, reprezentanţii sexului puternic căutând mai degrabă sex sau atenţie, iar femeile căutând să umple un vid emoţional.

Femeile spun de obicei, mă simt singură, fără nimeni aproape, nu mă simt apropiată de partener, iar lui I se pare de la sine înţeles să mă aibă la dispoziţie. Femeile îşi doresc de obicei să aibă pe cineva care să se uite în ochii lor şi să le facă să se simtă sexy din nou.

 

Loading...

Citește și

 • Cel mai cunoscut motiv pentru care unele femei aleg tot timpul bărbatii nepotriviti

  Frica de singuratate este un fenomen tot mai des întâlnit în ultimii ani, mai ales în rândul femeilor. De frica singurătăţii, multe reprezentante ale sexului frumos aleg să se complacă în relaţii de care nu sunt mulţumite şi care nu le aduc fericirea, iar alteori îşi doresc să se cupleze cu bărbaţi care nu sunt suficient de buni pentru ele.

 • Ştiaţi că sărutul poate influenţa decizia de a intra într-o relaţie

  Specialiştii au ajuns la concluzia că sărutul ne ajută în găsirea partenerului, dar şi în consolidarea şi conservarea unei relaţii de viitor cu acesta. Iată de ce! Schimbul de salivă din timpul unui sărut îi oferă bărbatului indicii cu privire la fertilitatea şi libidoul femeii, de aceea domnii preferă săruturile mai profunde şi „răvăşite” chiar de la bun început.

 • Relaţiile toxice pot fi identificate uşor

  Multe reprezentante ale sexului frumos stau în relații în care nu se simt fericite sperând că într-o zi partenerul lor se va schimba. Însă, după părerea specialiștilor, acest lucru nu numai că nu se întâmplă, dar femeile ajung să fie manipulate și să trăiască în relații toxice întreaga viață.

 • Soluţia pentru a spori gradul de romantism în dormitor

  Soluţia pentru a spori gradul de romantism înăuntrul şi în afara dormitorului este să deprindeţi arta conversaţiei despre sex. Să învăţaţi să vă comunicaţi fără inhibiţii nevoile, dorinţele, dar şi frustrările, într-un mod care nu l-ar răni sau îndepărta pe partenerul vostru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1