Drumul către punctul G. 3 poziţii sexuale

sex.jpg

drumul catre punctul g
Punctul G este deosebit de interesant în sexualitatea feminină şi joacă un rol extrem de important
foto:123RF

Punctul G este deosebit de interesant în sexualitatea feminină şi joacă un rol extrem de important. Bărbaţii care învaţă cum se face stimularea punctului G pun mâna pe o "mină de aur" în relaţia cu persoana iubită.

Dar cum ajungi la punctul G? Fiind localizat pe peretele din faţă al vaginului, chiar la intrare, este cel mai bine ca penetrarea să se facă prin spate şi nu foarte adânc. Numai vârful penisului ar trebui să penetreze vaginul. Iată în articolul de mai jos, trei poziţii sexuale pentru stimularea punctului G.

Călăreţul

Este o poziţie cu penetrare pe la spate. Femeia stă cu faţa în jos şi cu picioarele apropiate, dar pentru ca bărbatul să o poată penetra, ea va trebui mai întâi să îşi ridice fundul un pic. Odată ce el a intrat, ea se lasă în jos şi, îngenunchind, el o încalecă şi se aşează pe fundul şi pe partea de sus a coapselor ei. Bărbatul trebuie să aibă o erecţie puternică, astfel este posibil ca penisul să iasă din vagin. El stă ca un fel de călăreţ şi, dacă v-aţi aşezat într-o poziţie potrivită, făcând aceleaşi mişcări ca la galop, penisul lui va masa viguros intrarea în vagin şi punctul G, dându-vă nişte senzaţii extraordinare.

Ursuleţii îmbrăţişaţi

O poziţie cu penetrare pe la spate îi îngăduie bărbatului să vadă totul. Avantajul este că această postură permite o penetrare foarte adâncă, o stimulare excelentă a punctului G şi un sentiment de deschidere a zonei genitale care poate fi foarte erotic. Pentru bărbat, penetrarea pe la spate este extrem de stimulatoare din punct de vedere vizual, dându-i şi multe posibilităţi de a-şi incita partenera. Secretul poziţiei “Ursuleţii îmbrăţişaţi” este ca femeia să îngenuncheze pe pat şi să-şi aşeze faţa într-o parte pe o pernă, deschizându-şi intrarea în vagin pentru ca bărbatul să o poată penetra pe la spate. Cu cât îşi deschide picioarele mai mult, cu atât variază înălţimea vulvei şi senzaţiile pe care le va avea. Bărbatul stă în genunchi sau, dacă este mai atletic, se lasă pe picioarele desfăcute pentru a-şi spori propria tensiune.

Adio lume

O altă poziţie perfectă pentru stimularea punctului G. În genunchi, bărbatul se apleacă în faţă pentru a cuprinde spatele partenerei cu mâinile. Ea îi cuprinde de asemenea spatele cu mâinile. Aceasta este poziţia în care partenerii sunt foarte apropiaţi unul de altul, capetele lor atingându-se în părţi. Vă puteţi coordona respiraţia şi puteţi şopti unul în urechea celuilalt. Lumea exterioară dispare. Sunteţi numai voi doi.

 

Loading...

Citește și

 • lucruri orgasm ejaculare

  Trebuie să înţelegi cum funcţionează corpul tău dacă vrei să dai şi să primeşti plăcere. Pe de altă parte, sunt o mulţime de lucruri pe care nu le ştii despre sex şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte.

 • masaj sanatatea sexuala

  Tot timpul am discutat despre masajul ca preludiu al actului sexual. Însă, în acest articol veţi descoperi beneficiile masajului pentru sănătatea sexuală.

 • sex in trei

  Trebuie să înţelegeţi de la început faptul că succesul unui astfel de experiment, sexul în grup, ţine la fel de mult de regulile stabilite în cuplu ca şi de găsirea partenerului potrivit. În acest mod, elimini de la început riscul unor situaţii neplăcute.

 • prostata ejaculare sex

  Glanda prostatei este o parte vitală a aparatului sexual masculin. Unul din rolurile ei este să aducă lichid prostatic în spermă şi cu cât produce mai mult lichid, cu atât ejacularea ţine mai mult. În plus, contracţiile ei dau senzaţiile plăcute din timpul orgasmului.