Dragostea la maturitate nu este explozivă ca la 20 de ani. Cum iubim la această vârstă

matura.jpg

Dragostea maturitate explozivă iubim vârstă
Stabilitatea, încrederea şi devotamentul sunt cuvintele care definesc perfect relaţiile la această vârstă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ce înseamnă iubirea la vârsta maturităţii şi cum se simte ea? Stabilitatea, încrederea şi devotamentul sunt cuvintele care definesc perfect relaţiile la această etate.

Primii fiori ai dragostei au rămas o amintire frumoasă şi amuzantă, însă astfel de sentimente te pot surprinde şi acum. Inima ta este capabilă să se îndrăgostească dacă întâlneşti o persoană pe care ţi-o doreai de mult în viaţa ta.

Eşecurile devin lecţii de viaţă, astfel că ţi-ai schimbat complet modul de gândire. Specialiştii spun că după 40 de ani este momentul să trăieşti intens. Oamenii ştiu exact ce aşteptări au de la viaţă şi cum şi-ar dori să decurgă o relaţie, astfel că reuşesc să fenteze greşelile pe care le făceau înainte.

Loading...

Citește și

 • femei mature pat barbati mai in varsta

  Femeile ajunse la vârsta maturităţii sunt mai capabile de a avea orgasme multiple comparativ cu tinerele. Ele sunt, de asemenea, mai emancipate în raport cu corpurile lor și manifestă mai puține inhibiții în fața unor experiențe noi, așa cum sunt jucăriile sexuale, pozițiile noi sau rolurile sexuale.

 • menţine relaţie de cuplu trainica fericita

  Legătura trainică, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

 • Calitaţi orice barbat apreciaza femeie

  În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt suficiente. Dacă îţi place un tip şi vrei să îl seduci, află că cei mai mulţi dintre ei pun preţ şi pe frumuseţea interioară, nu doar pe cea exterioară.

 • comportament îndeparteauă barbaţi

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1