Dragostea evoluează în moduri diferite. Permite-i căsniciei tale să își urmeze cursul firesc

delete.jpg

Dragostea evoluează în moduri diferite
Dragostea adevărată necesită timp și efort
foto: 123RF

Nu există cuplu care să nu se confrunte, la un moment dat, cu greutăți. Din acest motiv, este esențial ca tu și partenerul tău să cooperați pentru a trece peste momentele dificile. Nu trebuie neapărat să fii „îndrăgostit nebunește” de cineva pentru a avea o căsnicie fericită. Dragostea adevărată necesită timp și efort. Aceasta are nevoie de multă îngrijire pentru a putea înflori.

Poate ești una dintre acele persoane care au impresia că, în materie de dragoste, există doar două extreme: a iubi și a nu iubi. Însă această atitudine ignoră toate situațiile plasate între extreme.

Permite-i căsniciei tale să își urmeze cursul firesc.Nu analiza în exces toate piedicile care îți ies în cale. Un asemenea comportament pur și simplu te va face să îți pui sub semnul întrebării sentimentele față de partenerul tău de viață.

 

Loading...

Citește și

  • Frica de eşec în cuplu

    De cele mai multe ori, cei care aleg să aibă o relaţie de cuplu deschisă se încadrează în categoria nonconformiştilor, caută mereu altceva, vor să aibă pe cineva lângă ei fără să se simtă constrânşi, evitând certuri, gelozii, cu accent mai mult pe distracţie. Aceste persoane le permit partenerilor să aibă şi alte relaţii, întâlniri, iar femeile acceptă la început, de dragul iubitului, şi fac compromisuri.

  • Fisuri în țesutul vaginal din cauza sexului

    Atunci când o femeie se excită, labiile, clitorisul şi vaginul se umflă şi lubrifierea naturală se produce în interiorul vaginului, iar acest proces ajută la protejarea femeii de durere în timpul actului sexual. Fără aceste mecanisme de protecţie naturală, ţesutul vaginal ar putea fi uscat şi fragil, frecarea ar putea fi incomodă sau s-ar produce chiar ruperea.

  • Intimitatea în cuplu

    Pentru ca un cuplu să se dezvolte, rolul major în existenţa lui îl constituie intimitatea. Chiar dacă dragostea este cea care stă la baza unei relații de cuplu, este nevoie de mai mult decât atât pentru ca cei doi parteneri să construiască o relație autentică și de durată.

  • De-a lungul timpului, mulți au cercetat cauzele atracției sexuale, încercând să explice „științific" magnetismul unora dintre noi. Feromoni, senzualitate, parfum, privire, mers, fese, postura, zâmbet, modă??!... Cine ar putea să redea cu exactitate ecuația atracției pe care cineva o determină în raport cu cei din jur la un moment dat?