Dovezi care arată că este interesat de tine, că te doreşte

vbn.jpg

Dovezi care arată că este interesat de tine că te doreşte
Când un bărbat este îndrăgostit cu adevărat de noi, se va strădui să ne facă să ne simțim perfect
foto: 123RF

Nu trebuie să te laşi vrăjită de vorbele pe care ţi le spun bărbaţii din jurul tău, importante sunt faptele! Când un bărbat este îndrăgostit cu adevărat de noi, se va strădui să ne facă să ne simțim perfect, mai ales în dormitor. În condițiile în care își dorește foarte mult să ne cucerească definitiv, va face tot ce-i stă în putere în acest scop.

Când vă aflați în dormitor, un bărbat care este îndrăgostit va încerca să testeze tot felul de gesturi de tandrețe ca să-și dea seama ce îți dorești cu adevărat. Astfel, nu va trebui să te miri dacă are momente când te sărută, după care te mângâie cu pasiune sau te strânge cu putere în brațe. Acestea nu sunt altceva decât dovezi ale faptului că este interesat de tine, că te dorește, că vrea să te cunoască în profunzime.

Când ai lângă tine un asemenea partener, ia în calcul că acesta nu își dorește o simplă aventură, ci așteaptă și el o relație de durată. Câte dintre noi își dorește să aibă alături un partener care să ne facă să ne simțim împlinite din toate punctele de vedere.


 

Loading...

Citește și

 • Jucăria sexuală care îi ajută pe bărbaţi să aibă o erecţie mai fermă

  Inelul pentru penis este un accesoriu care condimentează în mod plăcut viața intimă și este folosit pentru creșterea plăcerii sexuale. Această jucărie sexuală strânge baza penisului și testiculele și astfel presiunea sângelui din membru crește, ceea ce duce la sporirea senzațiilor, la o dilatare mai mare și o erecție mai fermă.

 • Limitele sunt importante în orice fel de relație

  De cele mai multe ori, în relațiile de cuplu, vrem să îi facem mereu pe plac partenerului de viaţă, iar prin acest fel uităm care sunt nevoile noastre, uneori și limitele pe care ni le impunem. Iar prin limite ne referim la faptul că nu ar trebui să accepți să ai alături un partener care nu te apreciază, nu te respectă, vrea să te schimbi, sau mai mult, este toxic pentru tine.

 • Acesta este unul dintre motivele care îi fac nefericiţi pe oameni

  Unul dintre principalele motive ale nefericirii oamenilor, spun psihologii, este că nu ştiu care le este sensul în viaţă sau nu ştiu dacă sunt pe sensul potrivit. Sunt foarte multe persoane, care câştigă bani suficienţi cât să ducă o viaţă bună, au un loc de muncă pe care mulţi şi l-ar dori, şi totuşi sunt extrem de nefericite.

 • Pentru un număr destul de mic de oameni sexul nu are nici o semnificaţie

  Asexualitatea este o orientare sexuală caracterizată prin lipsa de interes faţă de sex. Oamenii ar trebui să înțeleagă și să conștientizeze că există și această orientare sexuală. Asexualii au existat dintotdeauna, însă nu prea s-a vorbit despre ei. Aceste persoane manifestă o indiferență totală față de actul intim. Așa sunt ele și nici un specialist nu poate să ofere o explicație plauzibilă. De altfel, mulți dintre asexuali cred în marea dragoste și trăiesc o formă de legătură amoroasă în care predomină plăcerea psihică și afectivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1