Două motive care îi fac pe bărbaţi să perceapă în mod negativ noţiunea de relaţie

notiune_de_rela.jpg

motive barbati relatie negativ
Ideea de a se schimba pentru a fi pe placul partenerei sau pentru a face o relaţie să dureze cât mai mult îi înspâimântă pe bărbaţi
foto: 123RF

Refuzul de a se schimba şi de a face compromisuri sunt două motive care îi fac pe bărbaţi să perceapă în mod negativ noţiunea de relaţie.

Ideea de a se schimba pentru a fi pe placul partenerei sau pentru a face o relaţie să dureze cât mai mult îi înspâimântă pe bărbaţi, care vor să fie acceptaţi aşa cum sunt şi cărora le este greu să admită că au anumite tresături de caracter care îi dezavantajează în relaţiile cu sexul feminin.

Reproşurile şi cerinţele tot mai numeroase care survin pe măsură ce relaţia devine serioasă îi neliniştesc, întrucât în mintea lor ele sunt semnele unei îngrădiri a sinelui şi a unor transformări forţate, care nu îi reprezintă. De aceea, este necesar ca eventuala parteneră să fie răbdătoare şi să nu încerce să îşi impună viziunea în faţa unui astfel de bărbat pentru a-i crea senzaţia că deciziile îi aparţin şi că nu este constrains în niciun fel de parteneră.

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce le sperie pe femei cel mai mult

  Cele mai multe femei se tem să nu fie înşelate de partenerul de viaţă pentru care au sentimente puternice. Altfel, dacă el are cuvinte de laudă sau se uită admirativ la vreo altă reprezentantă a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate.

 • Ce greseli fac barbaţii în materie sex

  Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului puternic au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în materie de sex.

 • invadarea spatiului personal

  Spaţiul personal într-o relaţie de cuplu este o necesitate pentru ambii parteneri. Este una din nevoile omului şi este ideal ca fiecare să funcţioneze şi în alte zone ale vieţii: să meargă la serviciu, să construiească relaţii de colegialitate, să petreacă timp cu sine, desfăşurând activităţi care îi fac plăcere.

 • Sexul la varsta menopauzei

  Pentru orice femeie menopauza este o etapă importantă a vieții. Din nefericire, foarte multe doamne asociază această perioadă cu sfârșitul tinereții, ceea ce nu este tocmai adevărat. Sexul la vârsta menopauzei poate fi la fel de satisfăcător dacă știți să vă bucurați de plăcerea intimității.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1