Dorinţele ascunse ale femeilor. Iată ce-şi doresc în pat, dar nu au curajul să spună!

dor_.jpg

Dorinţele ascunse ale femeilor doresc în pat curajul să spună
Reprezentantelor sexului frumos le place să vorbească și în timp ce fac amor
foto: 123RF

Fiecare femeie are dorinţe sexuale ascunse pe care cu greu le poate împărtăşi iubitului sau soţului, de teamă că ar putea fi judecate greşit. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc.

Oricât de mult şi-ar dori să ajungă la orgasm, este clar că nu este tot ceea ce contează într-o partidă de sex. Femeile adoră să fie sărutate, dezmierdate și alintate cât mai mult, așa că orice bărbat ar trebui să stie că pentru ele plăcerea supremă nu este ultima frontieră.

Femeile au nevoie de preludiu, un fapt neînteles de foarte mulți dintre bărbați. Dacă te confrunți cu această problemă, încearcă să îi spui iubitului tău ceea ce simți, fă-l să înțeleagă că o partidă de sex nu este un concurs contra cronometru.

Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului. Așa că, orice bărbat ar trebui să știe că acesta este momentul propice pentru a-i face complimente iubitei sale. De asemenea, multe femei adoră să le fie lăudate performanțele sexuale.

Reprezentantelor sexului frumos le place să vorbească și în timp ce fac amor. Așa că, nu este ceva greșit, atât timp cât conversația este una erotică, menită să stârnească și mai mult spiritele.

Pe scurt, orice femeie va fi satisfăcută atât timp cât partenerul ei îi înțelege nevoile. Scopul ultim nu este întotdeaua orgasmul, acțiunea în sine fiind mai importantă pentru ea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1