Dorinţa şi libertatea de a ne destăinui, extrem de importante în cuplu

da.jpg

Dorinţa libertatea de a ne destăinui extrem de importante cuplu
Păstraţi-vă dorinţa de a discuta chiar şi micile detalii din viaţa fiecăruia
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

La începutul oricărei relaţii, avem o plăcere deosebită să povestim bărbatului din viaţa noastră tot felul de lucruri, dar şi să ascultăm poveştile lui. Sunt descoperiri pe care le facem despre acesta, simţim dorinţa de a-l cunoaşte mai bine, de a ne primi în intimitatea lui şi de a se simţi în largul său să se destăinuie.

Îndiferent că sunt evenimente mai puţin plăcute sau întâmplări de zi cu zi, există de ambele părţi, disponibilitate. În timp, aceasta este diminuată şi, nu odată, facem greşeala de a crede că ne cunoaştem deja partenerul de viaţă. Pierdem astfel ocazia să fim la current cu transformările lui, noile dorinţe, noile perspective sau modul diferit de a aprecia lucrurile. Iar asta înseamnă distanţă între parteneri.

Aşadar, păstraţi-vă dorinţa de a discuta tot timpul chiar şi micile detalii din viaţa fiecăruia. Oferă-i în permanenţă libertatea de a povesti, de a fi deschis, de a găsi în tine un bun ascultător şi persoana căreia să îşi dorească să îi împărtăşească propriile gânduri. Iar acesta este un proces continuu, fără termen limită şi fără „momentul oportun'.

 

Loading...

Citește și

 • Secretul cuplurilor succes mentinerea unei legături pozitive între parteneri

  Există și cupluri care au succes în menținerea unei legături pozitive între parteneri, atât emoțional cât și sexual. Ei au o relație integrată, care include trasparență în comunicare, acord comun în luarea deciziilor și implicare deopotrivă în menținerea energiei erotice în viața lor sexuală.

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.

 • Factorul mpact major asupra vieţii sexuale a femeilor

  Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii. Felul în care o reprezentantă a sexului frumos se simte în corpul ei îi influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală. Sentimentele de vinovăţie, de insecuritate, gândurile negative despre cum arată, ideea că ar trebui să arate ca un fotomodel pot determina femeile să renunţe la a-şi mai dori să aibă o viaţă intimă activă.

 • Odihna importantă afectează oboseala viaţa sexuală

  O viață sănătoasă nu poate fi înțeleasă fără un somn suficient de calitate. Lipsa somnului poate avea efecte devastatoare atât asupra corpului, cât şi asupra minţii unei persoane. Femeile, dar şi bărbaţii, care nu dorm suficient îşi pierd dorinţa sexuală, se simt mai iritabili sau sunt mai expuşi la depresie sau axietate şi nu au destulă energie pentru a se mai bucura de plăcerile vieţii în cuplu.